“Είναι πολύ ειλικρινής, οργανωμένος, οργανωμένος που … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Αυτή είναι η ψυχολογία του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την έξοδο από το Εθνικό Θέατρο. Τι είπε ο δικηγόρος του;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Την Τετάρτη το πρωί, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στην παράσταση της Αικατερίνης Καναργίου Γιάννης Ανόπουλος Πουλόπουλος.

Ο κ. Νίκος Γεωργουλέας διευκρίνισε ότι δεν έχουν ακόμη λάβει επίσημα παράπονα εναντίον του ηθοποιού-σκηνοθέτη, ενώ παραδέχθηκε ότι αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει την ψυχολογία του πελάτη του.

“Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία αναφορά από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου, καθώς και καμία διαμεσολάβηση από την Εισαγγελία. Ο κ. Λιγνάδης, κάθε φορά που τον βλέπω ή μιλάω, δίνει την εντύπωση ότι το πήρα από την πρώτη μέρα. Είναι ένα δομημένο άτομο, ειλικρινής, ειλικρινής, πρόθυμος να συζητήσει οτιδήποτε στις εξηγήσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Ένα άτομο που βάζει το όνομά του ή σχετίζεται με τέτοιες φήμες δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένο. Αλλά, φυσικά, είναι ένα πολύ ειλικρινές, πολύ οργανωμένο άτομο που αντιμετωπίζει αυτή τη δυσκολία. Αυτή είναι η προσωπική του ερώτηση να κλείσει το Facebook. Είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν θα αρνηθεί ποτέ να επικοινωνήσει με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είμαστε διαθέσιμοι όταν θέλετε να ρωτήσετε τίποτα », δήλωσε ο δικηγόρος του Δημήτρης Λιγνάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

  • Ο Τζορτζ Λορ το έκανε από την Κύπρο ή επιστρέφει στον έτοιμο συνεργάτη του ի; Μονοπάτι μπόνους. Ο Σωτήρης Κοντέζας παίζει Ρέμο. Δείτε ποιος κέρδισε την μαγειρική ποδιά, αλλά και στο σπίτι του # MasterChefGR
  • Τα δάκρυα της ελευθερίας, ο αγώνας για μια δεύτερη ασυλία, η νέα απουσία του Τριανταφύλου և Αλέξης Παππάς պատճառով η νέα απουσία λόγω της υγείας των προβάτων και των βοσκών, το καρφί του Ηλία Μπογκντάνου που εξοργίζει τον Τζέιμς Άμες Καφέτσης և Νίκος Μπαρτσής. Ελευθερία εναντίον λοχίας Σταμύλη εναντίον Μακροπούλου
  • Τ:Ο Πέτρος Φιλιππίδης πουλάει το σπίτι του και μετακομίζει στα Ιωάννινα.
  • Κεντρική μορφή της τέχνης շրջ στην περίοδο της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων. Το διαμέρισμα στην πλατεία Karaiskak επισκέφθηκε αγόρια ηλικίας 13 έως 15 ετών
  • Η Έλληνα ηθοποιός σοκαρίστηκε. “Έσφιξε το λαιμό μου, χτύπησε το στήθος μου, λιποθύμησε, με άφησε”
  • Νέα επώνυμα: Ισχυρισμοί σεξουαλικής παρενόχλησης από δύο γυναίκες για τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη. “Ο βιαστής, ο ψυχολόγος, ο σαδιστής, η πόρνη …, η περιοχή που πρέπει να καθαρίζονται όλοι.”
  • Θρίλερ με έναν νεαρό ράπερ. Η γιαγιά του ανακοίνωσε την εξαφάνισή του
  • Οργγκ Λιάγκας. «Όταν ήμουν παιδί στο κοινοβούλιο, κακοποιήθηκα σεξουαλικά από έναν αναπληρωτή»

Source