Είναι σοβαρό ότι η πρώτη δράση της κυβέρνησης είναι μια αύξηση

πανό99

Ο αναπληρωτής HP Kudret Özersay επέκρινε την κυβέρνηση για την αύξηση των τελών.

Ο Kudret Özersay είπε, “Ενώ η κυβέρνηση αιτιολογεί την” έκτακτη περίοδο “λόγω της επιδημίας, προκειμένου να μην εκπληρώσει τις ευθύνες της απέναντι στους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα και τους μικρούς εμπόρους, όλα δεν μπορούν και δεν πρέπει να ενεργούν ως” κανονικά “κατά την αύξηση”, είπε.

πανό134

Ο Özersay υπενθύμισε στη δήλωσή του ότι η κυβέρνηση αύξησε κατά 11 τοις εκατό τα τέλη που εισπράχθηκαν σε πολλά είδη καθώς εισήλθε στο νέο έτος.

Ο Kudret Özersay είπε, «Είναι αλήθεια ότι μια τέτοια« προσαρμογή τιμών »γίνεται σχεδόν από κάθε κυβέρνηση στην είσοδο κάθε έτους. Είναι αλήθεια ότι λάβαμε αποφάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση όταν ήμασταν στην κυβέρνηση. Αυτή η κυβέρνηση έπρεπε να προβεί σε προσαρμογή σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, αυτό ισχύει επίσης. Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες δεν είναι απλώς μια αύξηση σε ξένο νόμισμα και μια απώλεια εισοδήματος στη χρηματοδότηση. Σε αυτήν την περίοδο, ειδικά σε ορισμένους τομείς, η αύξηση δεν είναι μόνο κάτι που μειώνει την αγοραστική δύναμη και προκαλεί κατάρρευση των μισθών, αλλά είναι κυριολεκτικά θανατηφόρο πλήγμα για ορισμένους τομείς. είπε.

Επισημαίνοντας ότι ο Υπουργός Οικονομίας είχε μια εξήγηση ότι “δεν μπορούμε να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό, θα κάνουμε την αγορά φθηνότερη γι ‘αυτήν”, δήλωσε ο Özersay, “Λες και αν η οικονομία και οι τομείς της χώρας δεν έπληξαν επιδημία και όλα ήταν φυσιολογικά, είναι τρομερό το ότι η πρώτη δράση της κυβέρνησης ήταν μια αύξηση. Αυτός είπε.

Ο Özersay είπε, “Αυτή η απρόσεκτη και αδιάφορη στάση πλήττει τόσο την οικονομία όσο και την αγοραστική δύναμη του πολίτη, και τι συμβαίνει στους πολίτες.”


Ημερομηνία ενημέρωσης: 02 Ιανουαρίου 2021, 18:59

Source