Είναι τρομακτικό ή Zaroğlu;

Το 3ο Τακτικό Συνέδριο του Κόμματος Αναγέννησης (YDP) συγκλήθηκε στην Αθλητική Αίθουσα Λευκωσίας. Ο Erhan Arıklı και ο Bertan Zaroğlu θα αγωνιστούν για την προεδρία του συνεδρίου.
Ο Turan Büyükyılmaz, ο οποίος υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Συμβουλίου στο Τακτικό Συνέδριο του YDP στο πλαίσιο των μέτρων επιδημίας Covid-19, δήλωσε σε δήλωση στον Τύπο ότι σήμερα θα εκλέξει τον πρόεδρο του YDP με 8 χιλιάδες 131 μέλη.
Ο Büyükyılmaz δήλωσε ότι το YDP πήγε στις εκλογές με πολλούς υποψηφίους για πρώτη φορά, και σήμερα η κομματική συνέλευση, τα γυναικεία υποκαταστήματα, τα τμήματα νεολαίας, τα πειθαρχικά και εποπτικά συμβούλια θα εκλεγούν δίπλα στον πρόεδρο και ότι η διαδικασία ψηφοφορίας θα διεξαχθεί μεταξύ 10.00 – 20.00, αλλά αυτή η περίοδος μπορεί να παραταθεί εάν τα μέλη συνεχίσουν να έρχονται.

έμβλημα69

Ο Büyükyılmaz δήλωσε ότι η διαδικασία ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες των μέτρων Covid-19 και τους κανόνες του νόμου για τις εκλογές και την ψήφο των ανθρώπων, ότι οι συμμετέχοντες και οι έξοδοι δεν θα επικοινωνήσουν μεταξύ τους και ότι έχουν δημιουργήσει ένα πολύ εύκολο σύστημα ψηφοφορίας , πιστεύει ότι ο πρόεδρος θα είναι ξεκάθαρος στις 00:30 σήμερα το απόγευμα, αλλά η μέτρηση των ψήφων άλλων συμβουλίων θα πάρει πολύ χρόνο.
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου του YDP Turan Büyükyılmaz είπε ότι οι δύο υποψήφιοι θα αγκαλιαστούν εδώ σήμερα, χέρι-χέρι, και θα συνεχίσουν το κόμμα μπροστά αύριο το πρωί, ανεξάρτητα από το ποιος εκλέγεται.
Ο Büyükyılmaz δήλωσε ότι δεν θα πιστέψει ότι κανείς δεν θα ξεφύγει από το κόμμα ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο νικητής και ότι δεν θα το επιτρέψει ούτως ή άλλως, αναφερόμενος στις πρόωρες εκλογές, και σημείωσε ότι το συνέδριο προετοίμασε το YDP πολύ καλά για τις αρχές του στρατηγού αρχαιρεσίες.

Source