“Είπαν ότι δεν μπορούμε να πάμε στο πρωτάθλημα με την Pitta basic”

Ανακοινώσεις για το SPOR FM 95.0 մասին Ο Αντώνης Γλίκης, ένας από τους αντιπροέδρους της εταιρείας Apollon, έκανε για την εκπομπή “Kane Paicchnid” με τη Stella Socrates.

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής PROTATHLIMA. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Δείτε τι είπε για την παράσταση του ian anis Pittas. “Είναι αποδεκτό για όλους όταν ένας θόρυβος εμφανίζεται στους θαυμαστές μας μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, γνωρίζουμε ότι είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης αγάπης τους για την ομάδα. Στην αρχή της σεζόν, υπήρξε κριτική για τον Pita և, είπαν ότι δεν μπορούσαμε να πάμε στο πρωτάθλημα με την Pita Bey չ i :. Στην πράξη αποδεικνύει σε όσους αμφιβάλλουν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά. “Κατάφερε να σκοράρει δώδεκα γκολ. Είμαι βέβαιος ότι θα σκοράρει περισσότερα γκολ. Σε αυτήν την περίπτωση, θέλω να καλέσω τους ανθρώπους μας να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα.”

Ανακοινώσεις για το SPOR FM 95.0 մասին Ο Αντώνης Γλίκης, ένας από τους αντιπροέδρους της εταιρείας Apollon, έκανε για την εκπομπή “Kane Paicchnid” με τη Stella Socrates.

Δείτε τι είπε για την παράσταση του ian anis Pittas. “Είναι αποδεκτό για όλους όταν ένας θόρυβος εμφανίζεται στους θαυμαστές μας μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, γνωρίζουμε ότι είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης αγάπης τους για την ομάδα. Στην αρχή της σεζόν, υπήρξε κριτική για την Pita և, είπαν ότι δεν μπορούσαμε να πάμε στο πρωτάθλημα με την Pita Bey չ i :. Στην πράξη αποδεικνύει σε όσους αμφιβάλλουν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά. “Κατάφερε να σκοράρει δώδεκα γκολ. Είμαι βέβαιος ότι θα σκοράρει περισσότερα γκολ. Σε αυτή την περίπτωση, θέλω να καλέσω τους ανθρώπους μας να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα.”

Source