Είπαν “όχι στην άσφαλτο …” Δημοσιογράφος Κύπρος

Αφίσες με αφίσες με την ένδειξη “Ο Αραδίππου δεν είναι μαύρος” διαμαρτυρήθηκαν από κατοίκους της περιοχής Κοσι-Αραδίπου.

Συγκεκριμένα, η διαμαρτυρία της επιτροπής αγώνων “No Kosis-Aradipu Asphalt” ξεκίνησε στις 10 το πρωί. Στις 00 d οδήγησαν στην παράκαμψη Ριζοέλια, όπου έμειναν για δεκαπέντε λεπτά. Εκεί κρέμασαν τις αφίσες τους για να εκφράσουν τα αιτήματά του.

Η πορεία θα συνεχιστεί στη συνέχεια προς την έξοδο της Κω στο τελικό τέλος της διασταύρωσης, η οποία οδηγεί στο χυτήριο της Κω δίπλα στο Μνημείο των Ηνωμένων Εθνών για το Fallen. Αρκετοί υποψήφιοι ήταν επίσης παρόντες στη διαμαρτυρία, ενώ ο Χαράλαμπος Θεοπέμπου, μαζί με μια αντιπροσωπεία από το Κίνημα Περιβάλλοντος, ήταν παρόντες.

https://www.youtube.com/watch?v=IuO7jaOuqVk:

Η επιτροπή δήλωσε σε γραπτή δήλωση ότι “Ο Δήμος Λάρνακας παίρνει σθεναρή στάση κατά της μετεγκατάστασης φυτών ασφάλτου στην περιοχή του Κόσι”, συμμετέχει και υποστηρίζει την πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10 π.μ. 2021 Στις 17 Απριλίου, καλεί τον λαό της Λάρνακας να συμμετάσχει. “

Source