“Είπα ότι ο Πίλι θα απολυθεί το Σάββατο.

Erhan Arıklı:

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Ερχάν Αρκίλι έκανε δηλώσεις σχετικά με την απόλυση του υπουργού Υγείας Αλί Πίλι και είπε ότι δεν είχε καμία πληροφορία ότι ο Πίλι θα απολυθεί το Σάββατο.

Erhan Arıklı:

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Ερχάν ΑρίκλιΣυμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα που μεταδόθηκε σε τηλεοπτικές οθόνες Sim μέσω τηλεφώνου, Υπουργός Υγείας Αλί ΠίλιΈκανε δηλώσεις σχετικά με την απόλυση του.

Ο Pilli εξήγησε στον αρχισυντάκτη της Haber Κύπρου Hüseyin Ekmekçi,Ερχάν Αρίκλι Ο Arıklı είπε ότι ήξερε ότι θα απολυθώ, και ότι τα σιωπηρά λόγια και το βλέμμα του το έδειξαν και ότι ήταν «αποτελεσματικός στην απόλυση»

Αναφέροντας ότι οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν αβάσιμοι, ο Arıklı επέστησε την προσοχή στην έλλειψη πληροφοριών ότι ο Pilli θα απολύθηκε το Σάββατο.

Δρ. Απαντώντας στον ισχυρισμό ότι ο Πίλι ήταν αποτελεσματικός όσον αφορά την απόλυση του, ο Αρίκλι είπε: «Ήμουν πολύ έκπληκτος με αυτά τα λόγια. Η μπαταρία είναι ένα άτομο που αγαπώ, μετράω και διατηρώ επαφή. Λυπάμαι που το σκέφτεται. Ερχάν Αρίκλι και είναι τόσο ισχυρό το YDP Αλί ΠίλιΘα απορρίψεις; Ερχάν Αρίκλι ακόμα δεν μπορούσε να πάρει το δικό του ραντεβού. Από αυτή την άποψη Έρσαν ΣανέρΔεν μπορούσε να πείσει. Αποδίδω αυτές τις ομιλίες στη συναισθηματικότητα του λόγω της απόλυσης του ».

.Source