Είπε «Είμαι εργαζόμενος στον τομέα της υγείας», του επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή δεν παρουσίασε ένα έγγραφο

Η εκδήλωση είναι στο Üsküdar 15 Ιουλίου Γέφυρα Μαρτύρων Συνέβη στο σημείο ελέγχου στην είσοδο. Το ζευγάρι που φτάνει στο σημείο ελέγχου με μοτοσικλέτα, έλεγχος δεν μπόρεσε να δείξει έγγραφα ότι εξαιρέθηκε από τον περιορισμό κατά τη διάρκεια του χρόνου. Εάν η μοτοσικλέτα δεν επιθεωρείται και απαγορεύεται η κυκλοφορία βρέθηκε να είναι.

Νεαρός άνδρας ιππασία μοτοσικλέτα, άδεια της αστυνομίας “Έχετε πιστοποιητικό;“στην ερώτηση,”Είμαι μουσικός, η κοπέλα μου είναι ιατρικό προσωπικό. Αύριο πρέπει να πάμε σπίτι γιατί η άδεια του ακυρώνεται“Το νεαρό κορίτσι είπε ότι ήταν εργαζόμενος στον τομέα της υγείας, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει έγγραφα. Όταν το ζευγάρι, που δεν μπορούσε να δείξει το έγγραφο, προσπάθησε να πείσει την αστυνομία και όλη η επιμονή τους δεν έδωσε αποτελέσματα, σε 2 άτομα επιβλήθηκε πρόστιμο 6 χιλιάδων 300 λιρών για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Απαγορεύτηκε επίσης η κυκλοφορία μοτοσικλετών. μεταφέρθηκαν στο πάρκινγκ.

Το ζευγάρι αντέδρασε επίσης στα μέλη του Τύπου βλέποντας αυτές τις στιγμές. Το ζευγάρι, που τιμωρήθηκε, πήρε ταξί και έφυγε.

.Source