Είσαι ο Jack Byrne για τον McCarthy; “Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα”

Τα ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης έκαναν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον Jack E. Byrne, ο οποίος αναφέρθηκε στο APOEL, αλλά και λίγες μέρες μετά την απόλυση του Mick McCarthy, που ανακοινώθηκε από τα μπλε-κίτρινα.

Αυτός είπε:

Για να απολύσει τον McCarthy. «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, το μελάνι ήταν ήδη στεγνό. Προφανώς λατρεύω τον Μίκυ. Έχω μεγάλο σεβασμό γι ‘αυτόν, γιόρτασε την άφιξή μου στην Ιρλανδία, ήταν σε αποστολή για μένα. Αλλά ως άτομο, έχω υψηλό επίπεδο Mickey. “Έλαβε τον κίνδυνο να με φέρει εδώ.”

Για την Κύπρο. “Είναι διαφορετικό εδώ. Το στυλ του ποδοσφαίρου είναι διαφορετικό, είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσω. Θα είμαι εδώ για 2,5 χρόνια. Απολαμβάνω τον πρώτο μήνα, οπότε θα δούμε πώς θα πάει. “

Για το γεγονός ότι μετά την απόλυση του McCarthy, η διοίκηση τον διαβεβαίωσε για το μέλλον του στο APOEL. “Ήξερα τον πρόεδρο εδώ, το συμβούλιο ήθελε επίσης. Ο νέος προπονητής ήρθε τώρα, αλλά μίλησα με τον πρόεδρο πριν έρθει εδώ. Λοιπόν, για τις πρώτες εβδομάδες, προσαρμόστηκα στο πρόγραμμα γυμναστικής μου. “Τα πάντα πάνε καλά μέχρι τώρα, δεν έχω παράπονα, μέχρι στιγμής το απολαμβάνω πραγματικά.”

Για το πρωτάθλημα Κύπρου. “Για να είμαστε δίκαιοι, είναι εντελώς διαφορετικό από το Ιρλανδικό Πρωτάθλημα, είναι εντελώς διαφορετικό από την Αγγλία και τη Σκωτία. Δεν θα το συγκρίναμε με τις Κάτω Χώρες. Μέχρι στιγμής έχω παίξει μόνο δύο παιχνίδια, έπαιζα μισή ώρα την Κυριακή, έπαιξα 20 λεπτά το περασμένο Σαββατοκύριακο. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσετε, για να δείτε πώς είναι, αλλά είναι τεχνικό. Θέλουν να παίξουν με την μπάλα κάτω. Ο νέος προπονητής θέλει πραγματικά να παίξει ποδόσφαιρο “

Επειδή το APOEL επέλεξε. “Είναι το μεγαλύτερο κλαμπ εδώ, κέρδισαν τρόπαια κάθε χρόνο, ήταν στην Ευρώπη. Το σχέδιό τους είναι να είναι στην Ευρώπη, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που ήρθα εδώ για να παίξω στην Ευρώπη, είναι πραγματικά πεινασμένοι να το κάνουν αυτό. Ελπίζω να μπορώ να γίνω μέλος αυτού. Το πρωτάθλημα έχει μερικούς καλούς παίκτες που είχα αντιπάλους, είναι τεχνικά καλοί παίκτες. “Έχουν 3 ή 4 πολύ καλούς παίκτες σε κάθε ομάδα.”

Source