Είχε διαπράξει παρόμοια εγκλήματα πέρυσι!

Ο ύποπτος İbrahim Koska, ο οποίος συνελήφθη για τα εγκλήματα του ανοίγματος σπιτιού το βράδυ, του βιασμού και της κλοπής στη Λευκωσία, παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου χθες. Η Κόσκα είχε επίσης διαπράξει παρόμοια εγκλήματα εναντίον της πρώην συζύγου της και συνελήφθη τον περασμένο χρόνο.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο Alparslan Yavuz, αστυνομικός που κατέθεσε το δικαστήριο για το ζήτημα, παρουσίασε τα ευρήματα του περιστατικού. Αφού ο ύποπτος İbrahim Koska, ο οποίος ήταν παρουσία του Yavuz, μπήκε στην κατοικία της πρώην συζύγου του, που βρίσκεται στην περιτοιχισμένη πόλη – Λευκωσία, περίπου στις 01:30 την 1η Ιανουαρίου 2021, πηδώντας από τον τοίχο του κήπου και μπήκε στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας, η οποία δεν ήταν κλειδωμένη για να διαπράξει αδίκημα, διέπραξε το έγκλημα ανοίγματος σπιτιού τη νύχτα και βίασε την ιδιοκτησία. Είπε ότι έκοψε τα μαλλιά της συζύγου του, που κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα με το ψαλίδι που δεν ταυτοποιήθηκε ακόμα, και όταν, όταν το όνομα το συνειδητοποίησε, κάλυψε το πρόσωπό του με το πάπλωμα και χτύπησε διάφορα μέρη του σώματός του. Μετά την καταγγελία της αστυνομίας, το δικαστήριο προσθέτει ότι ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα την ίδια ημέρα. Η αστυνομία ζήτησε από τον ύποπτο να παραμείνει υπό κράτηση στην αστυνομία για 3 ημέρες, δηλώνοντας ότι η δήλωση του υπόπτου θα επιβεβαιωθεί και θα απορριφθεί και θα εξεταστούν οι κάμερες στην περιοχή.

Μιλώντας μετά την μαρτυρία της αστυνομίας, ο ύποπτος δήλωσε ότι δεν είναι ένοχος.

Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, ο ανώτερος δικαστής Rauf Kürşad διέταξε τον ύποπτο να κρατηθεί από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

.Source