Είχε προγραμματίσει το τέλειο έγκλημα, αλλά η εφαρμογή τον πρόδωσε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένας 47χρονος Αμερικανός από την Αλαμπάμα σχεδίασε το τέλειο έγκλημα. Εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της γυναίκας του στο αλκοόλ, προσπάθησε να κατευθύνει ένα ατύχημα που θα είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του. Αλλά μετράει χωρίς την εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου.

Το 2018, η Kate West βρέθηκε νεκρή λίγα μέτρα από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού της. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, οι ισχυρισμοί του συζύγου της ότι ο θάνατός του ήταν πιθανότατα αποτέλεσμα ενός ατυχήματος, επειδή μεθυσμένος κατέρρευσε αφού παρείχε στον εισαγγελέα πληροφορίες σχετικά με το κινητό του εγκληματία.

Προφίλ του θύματος εγκληματίας

Ήταν βετεράνος του στρατού των ΗΠΑ που αργότερα υπηρέτησε ως φρουρός ασφαλείας στο Birmingham South College. Σύμφωνα με το δικαστήριο, η σύζυγός του, το θύμα, δεν εργάστηκε και έμεινε στο σπίτι για να μεγαλώσει την έφηβη κόρη τους.

Ωστόσο, η μαρτυρία στο δικαστήριο δείχνει ότι η Kate ήταν πολύ δραστήρια στα κοινωνικά μέσα. Δημοσίευσε αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Twitter, το Instagram και κάλεσε τους χρήστες σε έναν ιστότοπο για ενήλικες όπου θα μπορούσαν να τον ακολουθήσουν μέσω του Web Cam εγγραφόμενοι.

3822199356496210 jeff1:

Δημοσιεύσεις της Kat’s pepper στα social media

Εκείνη τη νύχτα, πριν από τρία χρόνια, οι δύο αντάλλαξαν φλογερά μηνύματα, σχεδιάζοντας να περάσουν τη νύχτα μαζί. Ωστόσο, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι το ζευγάρι είχε συχνά πολύ σοβαρά προβλήματα και διαμάχες. Με τον Εφ δήλωσε ότι είναι ενοχλημένος από τον εθισμό της γυναίκας στο αλκοόλ, αλλά και από τη δραστηριότητά της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Κάθι βρέθηκε νεκρή κοντά στο σπίτι της

Το επόμενο πρωί, η Κάθι βρέθηκε ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο, λίγα μέτρα από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού της, σε μια λίμνη αίματος. Το πτώμα βρέθηκε από το θύμα, το οποίο είπε στο δικαστήριο ότι ανησυχούσε για το πόσο καλά βρέθηκε το αψέντι μπουκάλι δίπλα του, το κινητό του.

Για τρία χρόνια, ο σύζυγος της Κάθι ομολόγησε ότι δεν ήταν ένοχος, ισχυριζόμενος στο δικαστήριο ότι η κατάχρηση αλκοόλ οδήγησε στο θάνατο της ατυχούς συζύγου του. Στην πραγματικότητα, ο ff ισχυρίστηκε ότι είχε κοιμηθεί εκείνο το βράδυ στις 10.30 π.μ. չէր δεν είχε σηκωθεί από το κρεβάτι μέχρι τις 5.00 π.μ. όταν άκουσε τους λάτρεις των περιπολικών να φτάνουν στη σκηνή της δολοφονίας.

Το κινητό του εγκληματία πρόδωσε τον ένοχο

Αλλά το κινητό τηλέφωνο της FF Effe αντέκρουσε το σενάριο του βετεράνου. Περιλαμβάνει μια εφαρμογή υγείας που μετρά, μεταξύ άλλων, τα βήματα που έγιναν κατά την καταχωρισμένη δραστηριότητα από τις 11.03 μ.μ. έως τις 11.10 μ.μ. Συγκεκριμένα, ο δράστης φάνηκε να έκανε 18 βήματα όταν ισχυρίστηκε ότι κοιμόταν, րոպե λίγα λεπτά μετά το κινητό του θύματος, σταμάτησε να καταγράφει την κίνηση στην κατάλληλη εφαρμογή.

Φυσικά, εκτός από την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου, ο τραυματισμός της γυναίκας που προκάλεσε το θάνατο έδωσε επίσης οδηγίες για τις ενέργειες του θύματος. Σύμφωνα με τον ιατρό, ο τραυματισμός ήταν τόσο σοβαρός που δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί από την πτώση, όπως ισχυρίστηκε ο εγκληματίας.

3822199506414132 Τζεφ:

Ίχνη μιας φιάλης που βρέθηκε δίπλα στο σώμα

Επιπλέον, η αστυνομία βρήκε ίχνη του εγκληματία στο λαιμό του μπουκαλιού, το οποίο ήταν επίσης ένα θανατηφόρο όπλο. Σύμφωνα με τις αρχές, η μέθοδος τοποθέτησης των δακτυλικών αποτυπωμάτων δείχνει ότι ο εγκληματίας κρατούσε το μπουκάλι ανάποδα, με το οποίο κατάφερε να χτυπήσει το θύμα.

Ο δικαστής William Bostick, ο οποίος καταδίκασε τον 47χρονο άνδρα σε 16 χρόνια φυλάκισης για δολοφονία, δήλωσε: “Δεν οδηγούμε τους πολίτες στο δικαστήριο, τους κρίνουν για τον χαρακτήρα τους. «Τους παραπέμπουμε στο δικαστήριο, διώκοντάς τους για τις πράξεις τους», είπε, αντικρούοντας τα επιχειρήματα της υπεράσπισης, τα οποία έφεραν τόσο τους γονείς του δράστη, τη μητέρα του θύματος όσο και την κόρη του ζευγαριού ως μάρτυρες υπεράσπισης.

“Σας δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβετε την ευθύνη για το θάνατο της γυναίκας σας. “Έχετε καταστήσει σαφές για τους δικούς σας λόγους ότι δεν σκοπεύετε να το κάνετε αυτό”, είπε.

“Η ενδοοικογενειακή βία ακολουθεί πάντα ένα πρότυπο. Ο θάνατος της Katie θα μπορούσε να προβλεφθεί, “Δεν νομίζω ότι ξύπνησες εκείνο το πρωί, αποφασίσατε να τη σκοτώσετε.” Δεν νομίζω ότι συνέβη. “Αλλά πιστεύω ότι (η δολοφονία) θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί”, δήλωσε ο δικαστής.

Πηγή: iefimerida.gr

Source