Εγγονός του βετεράνου, η χαρά του παιδιού με ειδικές ανάγκες στην αναπηρική καρέκλα με μπαταρία

Εγγονός του βετεράνου, η χαρά του παιδιού με ειδικές ανάγκες στην αναπηρική καρέκλα με μπαταρία

Ο περιφερειακός πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Αλληλεγγύης της Ανατολίας Ευρασίας Βετεράνων και Οικογενειών των Μαρτύρων, ο Ερλάχ Ακτάχ, αποφάσισε ότι ο Εμίρχαν Μπαλκάγια, εγγονός του βετεράνου της Κύπρου, Αλατίν Μπαλκάγια, χρειαζόταν μια καρέκλα με μπαταρία. Ο Aktaş, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με την έδρα για την κατάσταση, έφερε αναπηρικό καροτσάκι για τον Emirhan Balkaya. Ο Emirhan Balkaya, ο οποίος κάθισε στην αναπηρική καρέκλα με μπαταρία μπροστά από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αλληλεγγύης και Αλληλεγγύης της Ανατολίας Ευρασιατικών Βετεράνων και Μαρτύρων Οικογενειών στο Muş, γνώρισε μεγάλη ευτυχία. Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την χαρισματική καρέκλα, ο βετεράνος της Κύπρου Alaattin Balkaya ευχαρίστησε όσους βοήθησαν τον εγγονό του να βιώσει αυτή την ευτυχία.

Ο Emrullah Aktaş, ο επικεφαλής της περιοχής σύνδεσης, δήλωσε ότι θα υποστηρίζει πάντα τις οικογένειες των μαρτύρων και των βετεράνων σε όλα τα θέματα και είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ικανοποιούμε τις ανάγκες αναπηρικής πολυθρόνας του μοναδικού 9χρονου Emirhan, εγγονού του βετεράνου μας. Είθε ο Αλλάχ να μην βλάψει το κράτος μας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να παρέχουμε οποιαδήποτε υποστήριξη μπορούμε για τις μάρτυρες οικογένειες και τους βετεράνους μας », είπε.

Πηγή: UAV

* Όλες οι ειδήσεις που δημοσιεύονται από το Anadolu Agency, İHA, περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα καθώς προέρχονται από τα κανάλια του πρακτορείου αυτόματα, χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση από τους συντάκτες του beyazgazete.com. Ο νόμιμος συνομιλητής για όλες τις ειδήσεις σε αυτόν τον τομέα είναι ο οργανισμός IHA.

.Source