Εγγύηση επιστροφής από την Touristica σε παραθεριστές – Egeli Sabah News

Με την εντατικοποίηση των μελετών εμβολιασμού στο PANDEMIDE, οι παραθεριστές επικεντρώθηκαν στις διακοπές τους και τα ταξίδια τους το επόμενο έτος. Οι καταναλωτές δεν θέλουν να πέσουν θύματα ακύρωσης κράτησης. Δίνοντας προσοχή σε αυτήν την ευαισθησία των επισκεπτών της, η Touristica επιστρέφει τις πληρωμές που πραγματοποίησαν οι παραθεριστές σε περίπτωση πιθανού προβλήματος.

Ορίζουμε στόχους ανάπτυξης

Ο Burak Tonbul, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Touristica, δραστηριοποιείται σε τομείς όπως εγχώριες εκδρομές, πολιτιστικές εκδρομές, περιηγήσεις στην Κύπρο, διεθνείς εκδρομές, κρουαζιέρες, αεροπορικά εισιτήρια και οργανώσεις MICE, δήλωσε: Έχουμε στόχο ανάπτυξης 75% στις περιηγήσεις στην Κύπρο σε σύγκριση με το 2019. Αν μιλήσουμε για τις άλλες δραστηριότητές μας, θέτουμε στόχο ανάπτυξης 50% σε πολιτιστικά ταξίδια, 30% σε διεθνή ταξίδια και 10% σε άλλα προϊόντα. “

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Ο Burak Tonbul είπε ότι η αρχική περίοδος κράτησης έχει ξεκινήσει και ότι οι παραθεριστές μπορούν να επωφεληθούν από εκπτώσεις έως και 50 τοις εκατό με αυτήν την καμπάνια και είπε, “Προσφέρουμε επίσης στους πελάτες μας διευκολύνσεις πληρωμής. Προσφέρουμε δόσεις για έως και 18 μήνες. Στις διεθνείς και στις επιλογές διακοπών της Κύπρου, είναι δυνατή η πληρωμή σε 3 δόσεις, το οποίο είναι το ανώτατο όριο που επιτρέπεται από τους κανόνες. Επιπλέον, οι επισκέπτες μας μπορούν να λάβουν αδιάλειπτες επιστροφές χρημάτων όταν αντιμετωπίσουν πιθανό πρόβλημα και να ακυρώσουν την κράτησή τους στο μέλλον “, είπε.

.Source