εγκύκλιο για τους εορτασμούς της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Τουρκία

πανό61

Το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, στην εγκύκλιο που στάλθηκε στον κυβερνήτη, το πλήθος των ανεξέλεγκτων δηλώνοντας ότι δεν είναι επιθυμητό να γίνει το αποτέλεσμα θα είναι τα χριστουγεννιάτικα πάρτι που πρέπει να συναντηθούν, είναι απαραίτητο, διαμονή και εγκαταστάσεις, όπως μέρη όπως ενοικιαζόμενες βίλες, όπου δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή πάρτι ή γιορτής της Πρωτοχρονιάς, δεν θα αναφέρεται.

Το Υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε μια πρόσθετη εγκύκλιο στις κυβερνήσεις σχετικά με τους περιορισμούς της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που θα εφαρμοστούν στις αρχές του έτους.

Στην εγκύκλιο, υπενθυμίστηκε ότι οι περιορισμοί της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που ισχύουν τα σαββατοκύριακα θα εφαρμοστούν από τις 21.00 την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, έως τις 05.00 τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, συμπεριλαμβανομένης της παραμονής της Πρωτοχρονιάς για την επόμενη εβδομάδα.

Στην εγκύκλιο, στην οποία υπενθυμίστηκε ότι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σχετικά με τα μέτρα Kovid-19, τις γενικές πρακτικές ασφάλειας και δημόσιας τάξης, τα μέτρα για τις δραστηριότητες τρομοκρατικών οργανώσεων και τα μέτρα κυκλοφορίας πριν και μετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μετά, γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες από άλλες σχετικές μονάδες, ειδικά από τους αρμόδιους για την επιβολή του νόμου, στο συντονισμό των κυβερνητών και των περιφερειακών διοικητών. Αναφέρθηκε ότι δόθηκαν οι οδηγίες.

Αναφέρθηκε επίσης στην εγκύκλιο ότι διοργανώθηκαν πάρτι ή εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς και γίνονταν προετοιμασίες στα διαμερίσματα και χώρους σε στιλ βιλών ή ενοικιάζοντες βίλες εντός των εγκαταστάσεων.

Στην εγκύκλιο, στην οποία αναφέρεται ότι όλα τα τμήματα, ειδικά οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας, έκαναν μεγάλες θυσίες στον αγώνα κατά της επιδημίας, τονίστηκε ότι τα κόμματα της Πρωτοχρονιάς που θα μπορούσαν να απογοητεύσουν όλες αυτές τις προσπάθειες και θυσίες και να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία δεν ήταν αποδεκτή κατάσταση στα μάτια της κοινωνίας.

Στην εγκύκλιο, καταγράφηκαν τα εξής:

“Σε αυτήν τη διαδικασία, όπου η προστασία της δημόσιας υγείας έρχεται πρώτη, κάθε μέλος του έθνους μας κάνει θυσίες και χάρη σε αυτές τις θυσίες, επιτυγχάνεται μια σοβαρή μείωση της πορείας της επιδημίας, δεν είναι επιλογή αλλά αναγκαιότητα να μην γίνουν πάρτι της Πρωτοχρονιάς που θα κάνουν τα πλήθη να συγκεντρωθούν με ανεξέλεγκτο τρόπο, ώστε να μην διαταραχθεί η καταπολέμηση της επιδημίας.

Για το σκοπό αυτό, όλα τα σχετικά ιδρύματα και οργανισμοί, ειδικά οι αρμόδιοι για την επιβολή του νόμου, εργάζονται με πλήρη απασχόληση την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μαζί με άλλα μέτρα που έχουν ληφθεί για την καταπολέμηση της επιδημίας Kovid-19 και τον απαραίτητο προγραμματισμό για τη μη διοργάνωση πάρτι ή εορτασμού Πρωτοχρονιάς σε κανένα μέρος, συμπεριλαμβανομένων εγκαταστάσεων διαμονής και ενοικιαζόμενων βιλών. , οι δραστηριότητες συντονισμού και επιθεώρησης θα πραγματοποιηθούν πλήρως. Θα διασφαλιστεί ότι όλες οι σχετικές μονάδες λειτουργούν χωρίς διακοπή για να εφαρμόσουν πλήρως τα μέτρα που έχουν ληφθεί. “

Ακολουθείται σε 24ωρη βάση

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, θα πραγματοποιηθεί επαρκής προγραμματισμός προσωπικού στις σχετικές κεντρικές μονάδες και συνδεδεμένες οργανώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και η κατάσταση στον τομέα θα παρακολουθείται σε 24ωρη βάση.

Θα εντοπιστεί το Covid-19, η τρομοκρατία, η παραβίαση της δημόσιας τάξης και τα μέτρα κυκλοφορίας και όλες οι παρόμοιες αρνητικές καταστάσεις που μπορούν να προβληθούν στα κοινωνικά μέσα. Προκειμένου να προβεί στην απαραίτητη παρέμβαση σε αυτές τις καταστάσεις, η Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας θα πραγματοποιήσει τις δραστηριότητες παρακολούθησης των μονάδων κατά του κυβερνοεγκλήματος και των πληροφοριών.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης εφαρμογή των μέτρων που λαμβάνονται στις επαρχίες και τις περιφέρειες, οι κυβερνήτες και οι διοικητές των περιφερειών, οι αρμόδιοι για την επιβολή του νόμου, 112 κέντρα κλήσεων έκτακτης ανάγκης, η αστυνομική οργάνωση θα εργάζεται με πλήρη απασχόληση και δεν θα επιτρέπονται εμπόδια και κενά.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας που θα εφαρμοστεί υπό τον συντονισμό των κυβερνητών και των διοικητών της περιφέρειας, ξεκινώντας από την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020, 21:00, καλύπτοντας ολόκληρη την 1η Ιανουαρίου, την Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου και την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου και λήγει στις 05:00 τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, Vefa Social Support Groups Μέσω αυτού του έργου, θα διασφαλιστεί ότι θα επικεντρωθούν δραστηριότητες που στοχεύουν στην παροχή και την κάλυψη των βασικών αναγκών των πολιτών με αναπηρία και των ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω ή με χρόνιες ασθένειες.

Παρόλο που όλες οι προφυλάξεις ελήφθησαν από τις μονάδες επιβολής του νόμου και τις Ομάδες Κοινωνικής Υποστήριξης της Vefa με τις οδηγίες που είχαν αποσταλεί προηγουμένως στους κυβερνήτες, οι πολίτες που έπρεπε να ζήσουν στο δρόμο λόγω του γεγονότος ότι δεν είχαν μέρος να ζουν στους δρόμους θα λάβουν μέτρα για την κάλυψη όλων των ειδών βασικών αναγκών, συμπεριλαμβανομένης της στέγασης, λαμβάνοντας υπόψη τις εποχιακές επιπτώσεις.

Οι Ομάδες Διατροφής των Ζώων, οι οποίες σχηματίζονται στο πλαίσιο των κυβερνήσεων και των επαρχιών, θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τις σχετικές μη κυβερνητικές οργανώσεις για τη διατροφή αδέσποτων ζώων που ενδέχεται να δυσκολεύονται να βρουν τροφή λόγω της χειμερινής περιόδου και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Θα ληφθεί μέριμνα για να αφήσετε τρόφιμα, ζωοτροφές και τρόφιμα στους φυσικούς οικοτόπους καταφυγίων και ζώων του δρόμου, όπως δάση, πάρκα και κήπους.

Ο απαραίτητος προγραμματισμός θα γίνει από τις σχετικές μονάδες, τους συνδεδεμένους οργανισμούς, τις κυβερνήσεις και τις επαρχίες του Υπουργείου Εσωτερικών, την επιβολή του νόμου και άλλους θεσμούς και οργανισμούς και δεν θα υπάρξει διακοπή στην εφαρμογή.

Οι απαραίτητες διοικητικές ενέργειες θα εφαρμοστούν σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία σε εκείνες τις ενέργειες και συμπεριφορές που είναι αποφασισμένες να αποτελούν παραβίαση των μέτρων που λαμβάνονται και εκείνων που προκαλούν αυτές τις καταστάσεις. Θα κινηθούν δικαστικές διαδικασίες σχετικά με εγκληματική συμπεριφορά.

Source