Εδώ είναι πώς η Navya Naveli αντέδρασε στο τελευταίο Mirrorfie της Suhana Khan »TechnoCodex

Η κόρη του Shah Rukh Khan, Suhana Khan, αντιμετώπισε την online οικογένειά της με μια άλλη λαμπερή φωτογραφία της. Μοιράστηκε ένα τέλειο καθρέφτη selfie που τραβούσε αμέσως την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην εικόνα, η Σουχάνα μπορεί να φανεί φορώντας μια κομψή μπλούζα με μοτίβο ζέβρας. Η άκαμπτη φαίνεται επίσης να επιδεικνύει το glam μακιγιάζ της. Οι οπαδοί με αετά μάτια παρατήρησαν την κομψή τέχνη νυχιών της. Μερικά από τα καρφιά της ήταν βαμμένα σε συμπαγές μαύρο χρώμα, ενώ το τρίτο δάχτυλο είχε ένα funky σχέδιο σε αυτό.

Η εγγονή του Amitabh Bachchan Navya Naveli Nanda ήταν εντυπωσιακή από τη φωτογραφία και έριξε ένα σχόλιο γεμάτο με emoji καρδιά-μάτια. Η Navya πήρε πρωτοσέλιδα πρόσφατα αφού δημοσίευσε το προφίλ της στο Instagram. Η ξαδέρφια της Σουχάνα, Alia Chhiba, έριξε ένα αγαπημένο σχόλιο με emoji δύο καρδιών προσώπου.

Οι μητέρες των καλύτερων φίλων της Suhana Ananya Panday και Shanaya Kapoor – Bhavana Pandey και Maheep Kapoor – έκαναν επίσης την ανάρτηση με πολλή αγάπη εκφράζοντας την αντίδρασή τους στην ενότητα σχολίων.

Η Σουχάνα δημοσιοποίησε το προφίλ της στο Instagram και σε πολύ λιγότερο χρόνο, οι οπαδοί της έφτασαν τα 1,4 εκατομμύρια. Το παιχνίδι των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης βρίσκεται στο σημείο και οι θαυμαστές αγαπούν απλά τις λαμπερές φωτογραφίες της. Δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στο feed της Instagram.

Πρόσφατα, συνόψισε τη χειμερινή περίοδο για τον εαυτό της κοινοποιώντας μια ειδική ανάρτηση. Η Σουχάνα έδωσε μια περιοδεία στα ειδικά χαρακτηριστικά της για την κρύα σεζόν. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της που κρατάει ένα ζεστό φλιτζάνι ποτό, όμορφα πάνινα παπούτσια και ένα μαύρο σακάκι.

Η Σουχάνα πέρασε το κορωνοϊός– προκαταβολή σε εθνικό επίπεδο στο σπίτι με την οικογένεια στη Βομβάη. Σήμερα παρακολουθεί ανώτερες σπουδές στη Σχολή Τεχνών Tisch του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Η Σουχάνα επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για κολέγιο μετά από μήνες αναγκαστικού διαλείμματος. Στο μέλλον, τα αστέρια παιδιά σχεδιάζουν να γίνουν ηθοποιοί στο Bollywood.

Source