Ειδήσεις Tornos | Ελληνικό εστιατόριο με το καλύτερο όνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το ελληνικό εστιατόριο street food “The Athenian” έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Best Restaurant στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον γίγαντα παράδοσης φαγητού Deliveroo στα Deliveroo Restaurant Awards, που πραγματοποιήθηκαν σχεδόν τη Δευτέρα, σύμφωνα με το greekreporter.com

Ιδρύθηκε από τον Ευθύμιο Βασιλάκη και τον Νεόφυτο Χριστοδούλου, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα και την Κύπρο, αντίστοιχα, το The Athenian σερβίρει τα καλύτερα από όλα τα ελληνικά φαγητά του δρόμου – σουβλάκι – χρησιμοποιώντας αυθεντικές συνταγές και υλικά υψηλής ποιότητας.

Οι λάτρεις του Σουβλάκι μπορούν να παραγγείλουν ένα αυθεντικό ελληνικό γυροσκόπιο σε οποιαδήποτε από τις πολλές τοποθεσίες του Αθηναίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σερβίρουν νόστιμο κοτόπουλο, χοιρινό ή τηγανητό τυρί ταγάνι τυλιγμένο σε σπιτική πίτα και συμπληρωμένο με πατάτες τηγανιτές, κρεμμύδι, ντομάτα, μαρούλι, μαϊντανό και μια επιλογή από τρεις βασικές σάλτσες – τυροκαφτέρι, τζατζίκι ή την ειδική σούπα σουβλάκι του Αθηναίου.

Ενώ το ελληνικό εστιατόριο έγινε γνωστό για το νόστιμο, αυθεντικό σουβλάκι του, κέρδισε επίσης νέους θαυμαστές λόγω της εντυπωσιακής απόκρισης του στην πανδημία κοραναϊού τον περασμένο χρόνο.

Διαβάστε την πλήρη έκθεση εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Ελλάδα, Ελληνικά τουριστικά νέα, Τουρισμός στην Ελλάδα, Ελληνικά νησιά, Ξενοδοχεία στην Ελλάδα, Ταξιδέψτε στην Ελλάδα, Ελληνικοί προορισμοί, Ελληνική ταξιδιωτική αγορά, Ελληνικές τουριστικές στατιστικές, Έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό

Source