Ειδήσεις Tornos | Οι κυπριακές αρχές επιβάλλουν νέα όρια στις συγκεντρώσεις της Πρωτοχρονιάς

Οι εορτασμοί στην Κύπρο θα είναι μια στενή οικογενειακή υπόθεση αφού οι αρχές επέβαλαν όριο σε όλες τις συγκεντρώσεις της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το πολύ 10 ατόμων από δύο οικογένειες.

Αλλά μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, όλες οι άλλες συγκεντρώσεις στο σπίτι περιορίζονται μόνο σε εκείνους που κατοικούν εκεί. Όλες οι δημόσιες συγκεντρώσεις σε εξωτερικούς χώρους περιορίζονται σε δύο άτομα.

Μόνο βασικό προσωπικό θα επιτρέπεται σε κυβερνητικά γραφεία, ενώ όλα τα άλλα θα πρέπει να εργάζονται από το σπίτι. Η απαγόρευση των ωρών από τις 21:00 έως τις 5 π.μ. παραμένει σε ισχύ, εκτός από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν παρατείνεται έως τις 1 π.μ.

Τα μέτρα ανακοινώθηκαν αφού ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου προειδοποίησε ότι μονάδες εντατικής θεραπείας που θεραπεύουν ασθενείς με COVID-19 βρίσκονται στα πρόθυρα να υπερβούν την ικανότητά τους λόγω του αυξανόμενου αριθμού λοιμώξεων. Τη Δευτέρα, οι αρχές ανέφεραν 751 νέες μολύνσεις κοροναϊού από σχεδόν 13.500 δοκιμές – έναν μεγάλο αριθμό για τη χώρα περίπου 900.000 ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα στο thenationalherald.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Ελλάδα, Ελληνικά τουριστικά νέα, Τουρισμός στην Ελλάδα, Ελληνικά νησιά, Ξενοδοχεία στην Ελλάδα, Ταξιδέψτε στην Ελλάδα, Ελληνικοί προορισμοί, Ελληνική ταξιδιωτική αγορά, Ελληνικές τουριστικές στατιστικές, Έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό

Πηγή φωτογραφίας: Wikimedia Commons Άδεια: CC-BY-SA Πνευματικά δικαιώματα: NicosiaMansions2

Source