Ειδήσεις Tornos | Συνέδριο: Ο τουρισμός της Κύπρου θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει προκλήσεις το καλοκαίρι του 2021

Ένα διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επανεκκίνηση του Κυπριακού Τουρισμού», αναγνώρισε ότι ο τουρισμός για το καλοκαίρι του 2021 θα συνεχίσει να είναι δύσκολος, αλλά το καλοκαίρι του 2022 θα προσφέρει περισσότερες ελπίδες. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες ζήτησαν απρόσκοπτες διαδικασίες και πιο αποδοτικές δοκιμές σε επιβάτες που φτάνουν στο νησί, σύμφωνα με CNA.

Απευθυνόμενος στο εικονικό συνέδριο που διοργάνωσε η CYHMA, ο Δρ. Χρήστος Αγγελίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχειριστών Ξενοδοχειακών Κυπρίων αναφέρθηκε στις συνέπειες της παγκόσμιας πανδημίας στον τουριστικό τομέα. Για την Κύπρο, είπε, οι ζημιές μόλις εμφανίζονται. Παρ ‘όλα αυτά, δεν πρέπει να αφήσουμε τα προβλήματα να γίνουν ενδιάμεσο σήμα αλλά δείκτης μιας νέας πορείας, είπε, σημειώνοντας «πρέπει να ξαναχτίσουμε τις ελπίδες μας σε ένα νέο θεμέλιο αισιοδοξίας. Η Κύπρος είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Ελλάδα, Ελληνικά τουριστικά νέα, Τουρισμός στην Ελλάδα, Ελληνικά νησιά, Ξενοδοχεία στην Ελλάδα, Ταξιδέψτε στην Ελλάδα, Ελληνικοί προορισμοί, Ελληνική ταξιδιωτική αγορά, Ελληνικές τουριστικές στατιστικές, Έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό

Πηγή φωτογραφίας: Wikimedia Commons Άδεια: CC-BY-SA Πνευματικά δικαιώματα: AyianapaProtaras

Source