Ειδικοί στα ναρκωτικά στην Ευρώπη για το Sputnik V.

Εμπειρογνώμονες από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) επισκέφθηκαν τη Μόσχα ως μέρος των ευρωπαϊκών δοκιμών του ρωσικού εμβολίου Sputnik V coronavirus. Σήμερα, το πρακτορείο ειδήσεων Interfax ανέφερε, επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές, ότι είχαν ήδη επισκεφτεί δύο κλινικές στη ρωσική πρωτεύουσα, όπου οι ασθενείς υποβάλλονταν σε θεραπεία κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης φάσης κλινικών δοκιμών.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

“Έλαβαν όλες τις πληροφορίες που ζήτησαν”, ανέφερε το πρακτορείο, προσθέτοντας ότι οι εμπειρογνώμονες του EMA είχαν μιλήσει στο ιατρικό προσωπικό. “Προγραμματίζονται επισκέψεις σε χώρους παραγωγής εμβολίων.”

Στις αρχές Μαρτίου, το EMA άρχισε να δοκιμάζει το Sputnik V ως μέρος του λεγόμενου «κυλιόμενου τεστ». Ընթաց Τα αποτελέσματα των δοκιμών εμβολίου ελέγχονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ακόμη και αν δεν είναι διαθέσιμα όλα τα δεδομένα ոչ Δεν έχει υποβληθεί ακόμη αίτηση επιβεβαίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μόσχα, το Sputnik είναι ήδη εγγεγραμμένο στους καταλόγους 59 χωρών. Η Γερμανία βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες για πιθανές παραδόσεις εμβολίων.

Το γαλλικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των ασθενών που πάσχουν από Covid-19 σε τμήματα ανάνηψης αυξήθηκε κατά 78, φτάνοντας τώρα τους 5916, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ για το 2021. εδώ և μια εβδομάδα, δεν έχει δει ακόμα. Η Γαλλία ανέφερε επίσης 385 νέους θανάτους από coronavirus σε νοσοκομεία, από 176 την Κυριακή, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων από το Covid-19 σε 99.135.

Επιπλέον, σήμερα η Γαλλία ανακοίνωσε 8.536 νέες υποθέσεις. Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων Covid-19 είναι σήμερα 5,07 εκατομμύρια.

Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από τον Κεντρικό Οργανισμό Ελέγχου των Προτύπων Ναρκωτικών ενέκρινε σήμερα την αίτηση για επείγουσα χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο το ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο ND. Σύμφωνα με αυτό το τηλεοπτικό δίκτυο, το εμβόλιο θα πρέπει τώρα να εγκριθεί από τον κύριο φορέα ελέγχου ναρκωτικών της Ινδίας.

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν από δύο άτομα που έχουν διατηρήσει την ανωνυμία τους, καθώς δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν δηλώσεις, αναφέρει το Reuters, σημειώνοντας ότι η μη ινδική φαρμακευτική εταιρεία Dr. Κανένα εργαστήριο της Reddy, που πωλεί το ρωσικό εμβόλιο στην Ινδία, δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό. Το μερίδιο του Dr. Reddy, ωστόσο, έκλεισε με αύξηση 5% μετά τη δημοσίευση των ειδήσεων από τους Financial Times.

Μόλις εγκριθεί, το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V θα είναι το τρίτο που θα χρησιμοποιηθεί στην Ινδία. Επί του παρόντος χρησιμοποιούνται δύο εμβόλια στην Ινδία: το Covishield, που αναπτύχθηκε από τη βρετανική-σουηδική εταιρεία AstraZeneca, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το Covaxin, ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε από την ινδική εταιρεία Bharat Biotech. Και τα δύο εμβόλια παρασκευάζονται στην Ινδία.

Ινδική φαρμακευτική εταιρεία Dr. Τα εργαστήρια της Reddy υπέβαλαν αίτηση στην Ινδία τον Φεβρουάριο για άδεια έκτακτης ανάγκης για το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V. Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) έχει υπογράψει συμβόλαια με ορισμένες ινδικές φαρμακευτικές εταιρείες για την παραγωγή περισσότερων από 750 εκατομμυρίων δόσεων του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.

Πηγή: KYPE

Source