Ειδοποίηση για χρήστες Windows 10 για το Adobe Flash Player

Η Adobe είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την υποστήριξη για το Flash Player. Η Adobe είχε ορίσει τις 31 Δεκεμβρίου 2020 για αυτό και τώρα είναι πολύ κοντά σε αυτήν την ημερομηνία. Αυτό ώθησε την Adobe να αναλάβει δράση. Επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν εγκατεστημένο το Flash Player στους υπολογιστές τους. Η Adobe άρχισε να στέλνει ειδοποίηση σε χρήστες των Windows 10, λαμβάνοντας υπόψη πιθανά προβλήματα ασφαλείας.

FLASH PLAYER ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ WINDOWS 10 ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες των Windows 10 άρχισαν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για το Adobe Flash Player. Αυτές οι προειδοποιήσεις της Adobe αντιμετωπίζονται συχνά από τους χρήστες. Το περιεχόμενο της ειδοποίησης αναφέρει ότι η υποστήριξη για το Flash Player θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου και η εφαρμογή θα πρέπει να αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα ασφαλείας. Οι χρήστες μπορούν να καταργήσουν το Flash Player από τον υπολογιστή τους κάνοντας κλικ στην επιλογή απεγκατάστασης στην ειδοποίηση.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων σε χρήστες των Windows 10, η Adobe παρουσίασε την τελευταία ενημέρωση του Flash Player στις 9 Δεκεμβρίου 2020. Μετά τις 31 Δεκεμβρίου, το Adobe Flash Player δεν θα υποστηρίζεται από την Adobe και στις 12 Ιανουαρίου 2021, το Flash Player θα αποκλειστεί και το βύσμα θα καταργηθεί επίσημα.

.Source