Εισέβαλαν στο σπίτι με ένα μαχαίρι, επιτέθηκαν και έκλεψαν κινητά τηλέφωνα και χρήματα

Η Πάφος TAE διερευνά τρεις περιπτώσεις ληστείας, καταπάτησης, μαχαιριού, κράτησης επιθετικού οργάνου, διάπραξης κοινής επίθεσης, συνωμοσίας για διάπραξη εγκλήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες στις 3 μ.μ. Περίπου το 00, ένας 27χρονος άνδρας ανέφερε στο αστυνομικό τμήμα της Πάφου ότι νωρίτερα, ενώ αυτός και η 31χρονη σύζυγός του ήταν στο διαμέρισμα της διασημότητάς τους, ένας 22χρονος πήγε στο διαμέρισμα με δύο άλλες γυναίκες άγνωστες στον διαδηλωτή. από το οποίο ήξερε μόνο το όνομά του, 22 με την απειλή ενός μαχαιριού, ένας 22χρονος άνδρας του έκλεψε μια τσάντα που περιείχε το κινητό του և 40 ευρώ.

Ο ύποπτος πήρε επίσης το κινητό του τηλέφωνο από την τσάντα μιας γυναίκας που είχε παραπονεθεί για 400 ευρώ, η οποία ήταν στον καναπέ του διαμερίσματος. Αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος, ο 22χρονος ύποπτος, σύμφωνα με την καταγγελία, επιτέθηκε στη γυναίκα του καταγγέλλοντος 27 ετών. Συγκεκριμένα, χαστούκισε τον διαδηλωτή στο πρόσωπο και ώθησε τη γυναίκα. Επιπλέον, μία από τις δύο γυναίκες, που ήταν με την 22χρονη, κρατούσε ψαλίδι αλλά δεν τις χρησιμοποιούσε για κανένα σκοπό.

Οι τρεις ύποπτοι έφυγαν. Δύο διαδηλωτές, ένας 27χρονος άνδρας και η σύζυγός του, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Έκτακτης Ανάγκης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου απολύθηκαν μετά από εξέταση.

Μετά από περαιτέρω έρευνες της αστυνομίας, ελήφθησαν οι πληροφορίες του υπόπτου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 22χρονο. Χθες βράδυ στις 10 μ.μ. Πριν από τις 30, οι αστυνομικοί τον βρήκαν και τον συνέλαβαν.

Μετά τη σύλληψη, η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα ενός 22χρονου άνδρα, όπου φιλοξένησαν δύο γυναίκες ηλικίας 34 և 47. Κατά την αναζήτηση του διαμερίσματος, τα μέλη της ΤΑΕ Πάφου βρήκαν μια μαύρη τσάντα σε χαρτονομίσματα σε ξένο νόμισμα αξίας 45 ευρώ και άλλα μικρά ποσά. Κατά την αναζήτηση του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο 22χρονος ύποπτος, βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ευρήματα υποτίθεται ότι αποτελούν μέρος της κλεμμένης περιουσίας.

Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τις δύο γυναίκες στο διαμέρισμα του ύποπτου, οι οποίες συνελήφθησαν. Τρία άτομα βρίσκονται υπό κράτηση.

Source