Εκατοντάδες δημοσιεύσεις κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κυκλοφορία του Melek İpek

Εκατοντάδες άνθρωποι δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απελευθέρωση της Melek İpek, η οποία συνελήφθη για τη δολοφονία του συζύγου της Ramazan İpek, η οποία είχε χειροπέδες για ώρες και απείλησε να σκοτώσει τα παιδιά της, ενώ προσπαθούσε να την προστατεύσει.

Ο δικηγόρος Ahmet Onaran, ο οποίος επισκέφθηκε τον Melek İpek, ο οποίος έμενε στη φυλακή Antalya Döşemealtı L, ανακοίνωσε ότι ενημέρωσε τις αρχές της φυλακής για τα προβλήματα υγείας του πελάτη του.

Ο Onaran είπε, “Έχασε τις κόρες του τόσο πολύ, τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη, την ευαισθησία και τις προσευχές σας, ότι θα δικαιωθεί η δικαιοσύνη και τα παιδιά του θα επανενωθούν το συντομότερο δυνατό. Όταν ρώτησα πώς είσαι εδώ, απάντησε” Τουλάχιστον δεν υπάρχει χτύπημα εδώ “, είπε.

Η ekpek, η οποία είναι μητέρα δύο κόρων σε ηλικία οκτώ και έξι ετών, λέει ότι υπέστη βία από τον σύζυγό της Ραμαζάν İpek από τα πρώτα χρόνια του 12ετούς γάμου της. Ο Ramazan İpek προκάλεσε βία στον Melek İpek μπροστά στα παιδιά του την Πέμπτη το βράδυ και στη συνέχεια χτύπησε το πρόσωπο του Melek İpek και διάφορα μέρη του σώματός του με το τουφέκι. Ο Ramazan İpek, ο οποίος με χειροπέδες Melek İpek, ο οποίος είχε λιποθυμήσει, και τον πήρε στο μπάνιο, συνέχισε να είναι βίαιος.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Melek İpek, οι απειλές του Ramazan İpek, ο οποίος απείλησε τον ίδιο και τις κόρες του με απειλές θανάτου πριν φύγει από το σπίτι στην υπηρεσία την Παρασκευή το πρωί, συνεχίστηκε όταν επέστρεψε. Εν τω μεταξύ, ο Melek İpek, ο οποίος πήρε το όπλο στο χέρι του, ζήτησε από τη σύζυγό του να φύγει από το σπίτι. Ο Ramazan İpek, ο οποίος πυροβολήθηκε με το πυροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια της διαμάχης μεταξύ των δύο, έχασε τη ζωή του. Η Melek İpek, η οποία κάλεσε το 112 στο κινητό του συζύγου της, συνελήφθη από τη χωροφυλακή που ήρθε στο σπίτι αφού αφαιρέθηκε από τις χειροπέδες της.

Source