Εκλογικές προφητείες από τον καθηγητή Αστρολογίας Abdelaziz

* Καθηγητής Αστρολογίας Δρ. Ο Abdalla Abdelaziz είπε ότι η τρέχουσα κυβέρνηση συνασπισμού δεν έχει καμία σχέση και η κυβέρνηση θα πέσει σύντομα και μετά από πρόωρες γενικές εκλογές μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, θα συσταθεί ξανά μια τετραμελής κυβέρνηση συνασπισμού.

* Καθηγητής Αστρολογίας Δρ. Ο Abdalla Abdelaziz έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις στην εφημερίδα της Βόρειας Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τις εξελίξεις στον πολιτικό κόσμο και την οικονομία το 2021. “Η κυβέρνηση θα πέσει, δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε” Ο Αμπντάλα Αμπντελαζίζ είπε ότι έχουν ήδη μιλήσει πρόωρες γενικές εκλογές λόγω των συζητήσεων για την Προεδρία της Συνέλευσης και την κυβέρνηση συνασπισμού σε συνεργασία με το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP), το Δημοκρατικό Κόμμα (DP) και το Κόμμα Αναγέννησης (YDP) σύντομα θα πέσουν. είπε.

Δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να κάνει, ο Αμπντελαζίζ δήλωσε ότι θα διεξαχθούν πρόωρες γενικές εκλογές μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου. Υπάρχουν τα CTP, UBP και YDP στα πρώτα τρία, ο Αμπντελαζίζ είπε ότι το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP) θα βγει ως το πρώτο κόμμα και το UBP θα είναι το δεύτερο κόμμα.

Ο Abdalla Abdelaziz δήλωσε ότι το Κόμμα Κοινωνικής Δημοκρατίας (TDP) θα είναι επίσης μεταξύ των νικητών των εκλογών και τόνισε ότι το DP και το Λαϊκό Κόμμα (HP) θα δυσκολευτούν να περάσουν το κατώφλι. Ο Αμπντέλα Αμπντελαζίζ δήλωσε επίσης ότι μετά τις πρόωρες εκλογές, θα συσταθεί ξανά μια τετραμελής κυβέρνηση συνασπισμού.

Καθηγητής Αστρολογίας Δρ. Τόνισε τα ονόματα των Abdalla Abdelaziz, Faiz Sucuoğlu, Tufan Erhürman, Cemal Özyiğit και Zorlu Töre. Η οικονομία θα γίνει πολύ χειρότερη, ο Abdelaziz επεσήμανε ότι η οικονομία θα επιδεινωθεί πολύ το 2021 λόγω της διαδικασίας επιδημίας κοραναϊού και είπε: «Περιμένουν δύσκολες μέρες».

.Source