Εκπληκτικό περιστατικό στην ΤΔΒΚ: Έφυγε από την καραντίνα και πήγε να ψηφίσει! – Νέα από τον κόσμο

Αναγέννηση Κόμμα (YDP) στο Τακτικό Συνέδριο στην ΤΔΒΚ Κατά την ψηφοφορία, αποκαλύφθηκε ότι ένα άτομο που μεταφέρθηκε στην καραντίνα στο σπίτι με το επιχείρημα ότι ήλθε σε επαφή με ένα άτομο που είχε προηγουμένως υπόθεση κοραναϊού, δραπέτευσε από την καραντίνα και πήγε να ψηφίσει.

Ο Turan Büyükyılmaz, πρόεδρος του συμβουλίου, ανακοίνωσε ότι στην αρχή του αριθμού των ψήφων και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, προειδοποιήθηκαν από την αστυνομία και ότι η αίθουσα πρέπει να εκκενωθεί λόγω της ψηφοφορίας ενός υπεύθυνου επικοινωνίας. Μετά την ανακοίνωση, η αίθουσα εκκενώθηκε εντελώς και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Υπουργείου Υγείας, Covid-19 Ξεκίνησε νομική ενέργεια εναντίον του ατόμου που δραπέτευσε από την καραντίνα στο σπίτι, αψηφώντας τις προφυλάξεις Η δήλωση ανέφερε, “Το Κογκρέσο του Κόμματος Αναγέννησης χρειάστηκε περισσότερο από το αναμενόμενο. Υπάλληλοι YDP Η απαραίτητη προειδοποίηση έγινε από το Υπουργείο μας, και ως αποτέλεσμα των έντονων προσπαθειών του Υπουργείου μας, όσοι συμμετείχαν στο συνέδριο εκκενώθηκαν από την αίθουσα με την υποστήριξη των μονάδων ασφαλείας. Αναφέρθηκε ότι μόνο η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων συνεχίζεται με περιορισμένο αριθμό αξιωματούχων στην αίθουσα και ότι όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις ελήφθησαν από το υπουργείο και τις αστυνομικές μονάδες μας.

Επίσης στη δήλωση, το σπίτι σε καραντίνα Αναφέρθηκε ότι το τεστ κορώνας του ατόμου που πήγε στην αίθουσα συνεδρίων για να ψηφίσει παραβιάζοντας τους κανόνες καραντίνας κατά τη διάρκεια του χρόνου του ήταν αρνητικό. Αναφέρθηκε ότι ξεκίνησαν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες εναντίον του ατόμου που καραντίστηκε ξανά από το Υπουργείο.

Source