Εκστρατεία έκπτωσης 40 που ξεκίνησαν από τουρκικές αεροπορικές εταιρείες για εσωτερικές πτήσεις

(MENAFN) Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Τουρκίας, η Turkish Airlines, ξεκινά εκστρατεία έκπτωσης 40 τοις εκατό για τις διεθνείς πτήσεις της από την 1η Απριλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία την Τρίτη.

Μια δήλωση της Turkish Airlines περιελάμβανε ότι η εκστρατεία ισχύει για όλους τους τύπους εισιτηρίων των διεθνών πτήσεων του μεταφορέα της σημαίας που αγοράστηκαν στις 13-15 Ιανουαρίου, εξαιρουμένων των πτήσεων προς / από το αεροδρόμιο Ercan στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC) και την κινεζική ηπειρωτική χώρα, Πεκίνο, Σαγκάη, Γκουάνγκτζου και Σιάνες.

Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να αλλάζουν τις ημερομηνίες των εισιτηρίων της καμπάνιας τους δωρεάν, ενώ οι επιστροφές χρημάτων και οι ακυρώσεις θα υπόκεινται στους κανόνες των τάξεων των ναύλων, ανέφερε η δήλωση.

Νομική δήλωση αποποίησης: Το MENAFN παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, τις άδειες, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα ή ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, επικοινωνήστε με τον πάροχο παραπάνω.

.Source