Εκτακτες ειδήσεις! Πρόσθετα μέτρα Kovid-19 που εφαρμόστηκαν στην ΤΔΒΚ

Σύμφωνα με τα νέα, πρόσθετα μέτρα που ελήφθησαν κατά του νέου τύπου επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19) έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) από σήμερα.

Βόρειος Κύπρος Στην Τουρκική Δημοκρατία (ΤΔΒΚ), άρχισαν να εφαρμόζονται από σήμερα επιπρόσθετα μέτρα κατά του νέου τύπου επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19).

Το Συμβούλιο Υπουργών, λόγω της αύξησης των περιπτώσεων Kovid-19, Σύμπλεξηέλαβε πρόσθετα μέτρα στη συνάντηση που πραγματοποίησε.

Κατά συνέπεια, από σήμερα έως 26 Απριλίου, καθημερινές και Σάββατο Θα επιβληθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 05:00.

Στην ΤΔΒΚ, όπου θα εφαρμοστεί ένα πλήρες μέτρο κλεισίματος την Κυριακή, θα επιβληθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 21.00 το Σάββατο έως τις 05.00 τη Δευτέρα, εκτός από την κάλυψη βασικών αναγκών.

Ενώ ο χρόνος εργασίας των παντοπωλείων θα μειωθεί κατά μία ώρα, αυτή την εβδομάδα οι αγορές θα είναι ανοιχτές μεταξύ 07.00-20.00.

Όλα τα ιδρύματα και οι οργανισμοί του δημόσιου τομέα θα συνεχίσουν τη συνήθη λειτουργία τους στο πλαίσιο των κανόνων επιδημίας.

Θα επιτρέπεται το μέγιστο το ένα τρίτο των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων των καφέ, καφετέριων, καφετέριων και ντόπιων και απαγορεύεται ναργιλές.

Μαζική λατρεία και iftars δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της έντονης αύξησης των περιπτώσεων.

Σε ανοιχτούς χώρους εργασίας, οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν να παρέχονται με ένα άτομο ανά 5 τετραγωνικά μέτρα.

Πηγή: Anadolu Agency / Muhammet İkbal Arslan

.Source