Εκτελούν Ψυχρά τον Επιμελητή της Αστυνομίας George Vor Karayvaz Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο δημοσιογράφος George Vor Karayvaz σκοτώθηκε αφού έλαβε τουλάχιστον έξι σφαίρες. Το έγκλημα έλαβε χώρα στην οδό Anini στον Άλιμο της Ελλάδας.

Ο δημοσιογράφος είχε προηγουμένως τελειώσει τη δουλειά του στην εκπομπή Star TV και επέστρεφε στο σπίτι του. Εκεί, δύο άντρες, καθισμένοι σε έναν μικρό κινητήρα, τον ενέδρα και αδειάσουν ένα περιοδικό πάνω του.

17 κλόουν έχουν συγκεντρωθεί στη σκηνή του εγκλήματος και μεταφέρονται ήδη σε ιατροδικαστικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής δοκιμής θα δείξουν αν το όπλο δολοφονίας είχε προηγουμένως χρησιμοποιηθεί σε άλλο έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρέθηκε ανάποδα έξω από το αυτοκίνητό του στο πάρκο δίπλα στο σπίτι του. Οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι οι δράστες μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει σιγαστήρα.

Οι αστυνομικοί στη σκηνή συλλέγουν αποδεικτικά στοιχεία, βιντεοσκοπημένα βίντεο και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να οδηγήσει σε έρευνα για τους δράστες για να ανακαλύψουν τα κίνητρά τους.

Οι πρώτες αξιολογήσεις μιλούν για τρομοκρατία, ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από άνδρες του ΕΛ.Α.Σ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι. Η αστυνομία ξεκίνησε καταστολή εναντίον εγκληματιών, ενώ όλα τα πρακτορεία ειδήσεων «παγώνουν» και λυπάται για τον άδικο θάνατο ενός εύπορου συναδέλφου, ενός δημοσιογράφου που βασίζεται στο ήθος και έχει αφήσει το σημάδι του στις αστυνομικές αναφορές για χρόνια.

Ο George Vor Karayvaz ήταν ένας από τους παλαιότερους επιμελητές της αστυνομίας.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source