Εκτιμήστε ό, τι έχουμε, αγαπήστε τους ανθρώπους γύρω μας. Μπορεί να μην είναι μαζί μας αύριο “

Μήνυμα από τον Christ Cyprus, τον συντονιστή της ομάδας Covid 19 του νοσοκομείου πληροφοριών, τον υπεύθυνο γιατρό. 2020 Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ:

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Την τελευταία ημέρα του 2020, πολλοί στέλνουν το μήνυμά τους για μια αναμφισβήτητα σημαντική χρονιά για ολόκληρο τον πλανήτη που μας αφήνει.

Η έκθεση της χρονιάς ετοιμάζεται από τον Δρ. Χρήστο Κίπρι, τον γιατρό υπεύθυνο του τμήματος Covid-19 του Νοσοκομείου Πληροφοριών, στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, στέλνοντας το μήνυμά του σχετικά με τα μαθήματα που έφυγε το 2020 – την επιδημία του κοροναϊού.

Ειδικότερα, λέει. “Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του 2020. Πολύ κακή χρονιά. Η χρονιά που μας έφερε όλους μεγάλη δυστυχία. Πολλοί από τους συνανθρώπους μας αρρώστησαν, κάποιοι βρέθηκαν, κάποιοι έχασαν τους ανθρώπους τους, κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, κάποιοι πέρασαν από μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, lost όλοι χάσαμε την ελευθερία μας. Όλες οι ζωές μας έχουν αλλάξει. Όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Μακάρι να γύριζε ο χρόνος, ավարտ όλα θα είχαν τελειώσει, αλλά δυστυχώς όλα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Το πρώτο τρίμηνο του 2021 προβλέπεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό που πρέπει να διατηρήσουμε από το 2020 είναι ότι δεν είμαστε παντοδύναμοι από τη φύση τους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι, δυστυχώς, είμαστε ευάλωτοι – πολύ προσωρινά. Πρέπει να εκτιμήσουμε, να αγαπήσουμε και να δείξουμε αυτήν την αγάπη στους ανθρώπους γύρω μας. Μπορεί να μην είναι μαζί μας αύριο. Καλύτερα να αγαπάς. “Μπορούμε όλοι να αγαπάμε καλύτερα …”

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του 2020. Πολύ κακή χρονιά. Η χρονιά που μας έφερε όλους μεγάλη δυστυχία. Πολλά

Δημοσιεύθηκε από τον Christ Cyprus την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Μήνυμα του Christ Cyprus, συντονιστή της ομάδας Covid 19 του νοσοκομείου αναφοράς, υπεύθυνος γιατρός. 2020 Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ:

Την τελευταία ημέρα του 2020, πολλοί στέλνουν το μήνυμά τους για μια αναμφισβήτητα σημαντική χρονιά για ολόκληρο τον πλανήτη που μας αφήνει.

Η έκθεση της χρονιάς ετοιμάζεται από τον Δρ. Χρήστο Κίπρι, τον γιατρό υπεύθυνο του τμήματος Covid-19 του Νοσοκομείου Πληροφοριών, στη θέση του στα κοινωνικά δίκτυα, στέλνοντας το μήνυμά του σχετικά με τα μαθήματα που έφυγε το 2020 – την επιδημία του κοροναϊού.

Συγκεκριμένα, λέει. “Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του 2020. Πολύ κακή χρονιά. Η χρονιά που μας έφερε όλους μεγάλη δυστυχία. Πολλοί από τους συνανθρώπους μας αρρώστησαν, κάποιοι έχασαν τη ζωή τους, κάποιοι έχασαν τους ανθρώπους τους, κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, κάποιοι πέρασαν από μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, όλοι χάσαμε την ελευθερία μας. Όλες οι ζωές μας έχουν αλλάξει. Όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Εύχομαι ο χρόνος να γυρίσει, ավարտ όλα θα είχαν τελειώσει, αλλά δυστυχώς όλα δεν είναι τόσο σαφή Το πρώτο τρίμηνο του 2021 προβλέπεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό που πρέπει να διατηρήσουμε από το 2020 είναι ότι από τη φύση μας δεν είμαστε παντοδύναμοι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι, δυστυχώς, είμαστε ευάλωτοι – πολύ προσωρινά. Πρέπει να εκτιμήσουμε, να αγαπήσουμε και να δείξουμε αυτήν την αγάπη στους ανθρώπους γύρω μας. Μπορεί να μην είναι μαζί μας αύριο. Καλύτερα να αγαπάς. “Μπορούμε όλοι να αγαπάμε καλύτερα …”

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του 2020. Πολύ κακή χρονιά. Η χρονιά που μας έφερε όλους μεγάλη δυστυχία. Πολλά

Δημοσιεύτηκε από τον Christ Cyprus την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Source