Ελεγκτής Kalogirun. “Το αποτέλεσμα είναι καλό. Δεν έχω επικρίνει ποτέ τις αναφορές σας ” [ΒΙΝΤΕΟ]

“Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, βρίσκεται σε ποινικό στάδιο”, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε απάντηση στη θέση της Υπηρεσίας Ελέγχου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mera Mesimer» της ANT1, η Δήμητρα Καλογείρου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, δήλωσε ότι δεν ήξερε γιατί ο επικεφαλής ελεγκτής θεώρησε ανεπαρκή την έκθεση. “Όλοι κάνουν τη δική τους έρευνα.”

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα βάσει επιτροπής τριών μελών, καθώς τα εγκλήματα προέρχονται από τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν.

Η κα Kalogiru σημείωσε ότι ορισμένα από τα σημεία που δημοσιεύθηκαν στην έκθεση είναι μαύρα, επειδή σχετίζονται με άτομα, δεν μπορούν να εξακριβωθούν οι λόγοι για τα προσωπικά δεδομένα, ενώ εξήγησε ότι τα ονόματα των παροχών είναι επίσης κρυμμένα, καθώς η έρευνα συνεχίζεται. για ποινικές υποθέσεις που ενδέχεται να εμπλέκονται.

Ταυτόχρονα, διευκρίνισε ότι η Τριμερής Επιτροπή διορίστηκε από το Συμβούλιο Υπουργών επειδή Ανακοίνωση: Οκτ: Η Επιτροπή θα διατυπώσει συστάσεις σχετικά με τους κανονισμούς που θα ρυθμιστούν από το νόμο περί πολιτογράφησης.

Στην πραγματικότητα, η κα Kalogiru τόνισε ότι η τριμελής επιτροπή διεξήγαγε διεξοδική έρευνα για τρεις μήνες για να εξασφαλίσει πλήρη διαφάνεια. Σύμφωνα με τον ίδιο, μελέτησαν κυρίως επενδυτές που είχαν αρνητικά άρθρα σχετικά με τον εαυτό τους σε ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ερωτηθείς για τα αποτελέσματα της έρευνας, είπε ότι οι υπό έρευνα επενδυτές είχαν παραπλανητικές και ψευδείς πληροφορίες, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν διεθνή εντάλματα σύλληψης. Ταυτόχρονα, πρέπει να ληφθεί υπόψη η ανάκληση της ιθαγένειας αυτών των επενδυτών.

Επιπλέον, η κα Kalogiru είπε ότι ακόμη και αν δεν αποκαλυφθούν τα προβληματικά δεδομένα κατά τη χορήγηση της ιθαγένειας, οι επενδυτές θα πρέπει να παρακολουθούνται συστηματικά, ώστε να μην εκπλαγούμε.

Όσον αφορά το συμπέρασμα της ερευνητικής επιτροπής για τον ορισμό, σημείωσε ότι η έρευνα των επενδυτών χαμηλού κινδύνου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, και οι επενδυτές υψηλού κινδύνου εξετάζονται επίσης από τους εξειδικευμένους επικεφαλής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ξέπλυμα χρήματος.

Τέλος, σχετικά με την αστυνομική έρευνα, σημείωσε ότι συνεχίζονται, αλλά δεν είναι εύκολο να αποδείξουν τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν μέσω του Find τους, αν και, όπως τόνισε, έχουν παράσχει αρκετές πληροφορίες για την έρευνα.

https://www.youtube.com/watch?v=i_SybsMwf7c:

Διαβάστε επίσης:

“Περιμένουμε τη συγγνώμη εκείνων που προσπάθησαν να υποτιμήσουν τις αναφορές μας”, ανέφερε ο έλεγχος.

Δημοσιεύθηκε από το ANT1.com.cy την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Source