Ελευθέριος Βενιζέλος. Τον Δεκέμβριο, η κίνηση μειώθηκε κατά 85%

Χάρης Ντιγριντάκης

Στο ανεμοστρόβιλο της νέας επιδημίας κοροναϊού, οι αεροπορικές μεταφορές αναμένεται να παραμείνουν για δέκατο συνεχή μήνα, με την κίνηση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας να κινείται στα επίπεδα του Νοεμβρίου στις πρώτες 20 ημέρες του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κίνηση των επιβατών στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας είναι 85% χαμηλότερη από την αντίστοιχη περίοδο του 2019, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον Eurocontrol, σημειώθηκε μικρή ανάκαμψη λόγω των διακοπών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο, τον προτελευταίο μήνα του έτους, η κίνηση στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας μειώθηκε κατά 84,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Φέτος, από τις 17 έως τις 21 Δεκεμβρίου, 31 διεθνείς αεροπορικές εταιρείες προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για 66 πτήσεις το 2019. Οι Aegean Airlines, Sky Express και Ellinair λειτουργούν σε επίπεδο εσωτερικού δικτύου. ,

Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρείες που πέταξαν προς Ελευθέριος Βενιζέλος στις 17-21 Δεκεμβρίου.

* Aegean Airlines SA:

* Aeroflot Russian International A:

* Air China International Corp.

* Air France:

* Air Serbia:

* Alitalia

* Austrian Airlines Oesterreichisc

* British Airways Plc:

* Bulgaria Air:

* Cyprus Airways Ltd:

* Η Easyjet Airlines Co. ΕΠΕ

* Easyjet Europe Airline Gmbh:

* Easyjet Ελβετία:

* Egypt Air:

* Emirates:

* Ethiopian Airlines Enterprise:

* Eurovings

* Gulf Air Company Gsc:

* Clm:

* Lufthansa:

* Mea

* Olympic Air:

* Qatar Airways WLL:

* Ryanair Ltd:

* Σκανδιναβικές αερογραμμές

* Swiss Intl Air Lines:

* Tarom Ρουμανία:

* Βιογραφικό σημείωμα της Transavia Airlines:

* Transavia Γαλλία:

* Wizzair:

* Wizzair UK Limited:

Προγραμματισμός προγράμματος

Ταυτόχρονα, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες που ολοκλήρωσαν την πτήση του επόμενου έτους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα προηγούμενα χρόνια, συγκρατούν. “Όλα είναι πολύ διαφορετικά φέτος λόγω της επιδημίας. “Έχουμε θετικά σχόλια, αλλά οι εταιρείες έχουν ορατότητα τριών εβδομάδων αυτή τη στιγμή, δεν μπορούν να προγραμματίσουν με ασφάλεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα”, ανέφεραν πηγές της αγοράς.

Η υιοθέτηση μη κοινών πρωτοκόλλων, τα οποία θα διευκολύνουν τα ταξίδια και τον εμβολιασμό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αναμένεται να διαδραματίσει βασικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού σχεδίου των αεροπορικών εταιρειών.

Από το Ηνωμένο Βασίλειο

Το καλοκαίρι του 2021, 135 πτήσεις από το Jet2-Jet2holidays προς την Ελλάδα θα προστεθούν σε τέσσερις από τις δέκα βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών αυξάνονται σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ηράκλειο), Κως, Σαντορίνη, Ρόδο και Ζάκυνθο. Οι επιπλέον πτήσεις περιλαμβάνουν:

* Μπέρμιγχαμ Προστέθηκαν 60 επιπλέον εβδομαδιαίες υπηρεσίες σε πέντε ελληνικούς προορισμούς. Αυτό σημαίνει επιπλέον ισχύ στην Κέρκυρα, τη Σιφονία, την Κρήτη, την Κω, τη Ρόδο κατά τη διάρκεια της αιχμής των καλοκαιρινών διακοπών

* Μάντσεστερ. Πάνω από 50 επιπλέον υπηρεσίες την εβδομάδα έχουν εισαχθεί σε πέντε προορισμούς, παρέχοντας περισσότερες επιλογές για την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, τη Σαντορίνη, τη Ζάκ Ακίνθο και την Κω.

* Λιντς / Μπράντφορντ. Έχουν εισαχθεί 18 επιπλέον υπηρεσίες, περισσότερες επιλογές ep ephalonia և kos.

* Στάντστεντ. Έξι επιπλέον υπηρεσίες προστέθηκαν στο yakintos ως απάντηση στη ζήτηση.

Νέα

Coronavirus: Նոր Καλή χρονιά, αρχίστε να χαλαρώνετε

Coronavirus – ένα εμβόλιο. Η νοσοκόμα απαντά «το μπουκάλι στο μπουκάλι». “Έχετε σκοτεινά μεσάνυχτα”

Καλαμάτα Ο ιερέας σταματά τη λειτουργία, «πετάει» τους πιστούς που δεν φορούν μάσκες.

Ελλάδα Δείτε τα τελευταία աստանի Παγκόσμια νέα στο EleftherosTypos.gr ανά πάσα στιγμή

Source