Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν ένας παίκτης Survivor συνδυάστηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου – Φωτογραφίες:

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν σχεδόν ομόφωνα ο πρώτος υποψήφιος Blues που έφυγε από το Survivor. Οι άνθρωποι θα κρίνουν αν θα παραμείνει στο παιχνίδι στο τέλος, ή μέχρι τώρα ήταν για τον παίκτη που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην ομάδα του με τον αντίπαλο που άνοιξε με παίκτες όπως ο Alexis Pappas.

Η μικρή Κυπριακή τραγουδίστρια έχει επανειλημμένα απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με την αγάπη της. Φυσικά, αυτός που τον γνώριζε καλύτερα ήταν ο συμπατριώτης του Αντρέα Γεωργίου.

Και οι δύο ήταν παντρεμένοι για περίπου δύο χρόνια πριν χωριστούν το 2014.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με τον Νίκο Βέρτη το 2013

Η σχέση τους είναι ακόμα πολύ καλή. Στην πραγματικότητα, ο Αντρέας ανέβασε μια ιστορία στην αρχή του Survivor για να τον υποστηρίξει στον αγώνα των βραβείων με την ομάδα του.

Το ζευγάρι έχει εκτελέσει εκτενώς μαζί στην Αθήνα. Το τελευταίο ήταν στη Γκλάδα, όπου ο φακός τους ηχογράφησε σε τρυφερές στιγμές.

Σε μια συνομιλία με το People το 2017, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός είπε για το χωρισμό τους.

“Είναι ένα κομμάτι που δεν κάνω πολύ καλά. Νιώθω ότι έχω πολλές ευθύνες եմ Βάζω τη σχέση μου στο παρασκήνιο. Δεν μπορώ να είμαι καλός, όχι επειδή προδίδω, αλλά επειδή έχω αυτήν την προσκόλληση στη δουλειά. Είμαι τεχνίτης. Έφυγα από τη σχέση μου με την Ελευθερία Ελευθερίου πριν από λίγους μήνες, γι ‘αυτό. Δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί. Ήμασταν με την Ελευθερία για δύο χρόνια, χωρίσαμε τον περασμένο μήνα για ένα μήνα, αλλά δεν το μετράω. Μπορεί να μην είμαστε μαζί, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το χωρισμό. Η ελευθερία ήταν πολύ φυσιολογική. “Έφτασα σε ένα σημείο όπου ήμουν υπό πίεση λόγω της σχέσης μου, όταν πραγματικά δεν είχα χρόνο να αφιερωθώ σε αυτό”, είπε η Ελευθερία.

Πριν από μερικά χρόνια, το 2013, στο Proino, εξήγησε ότι γνώριζε την Ελευθερία από τα 16 του, ότι η σχέση τους ήταν διαφορετική από τότε και ότι απλά δεν ήταν φίλοι. «Ήταν ένας άντρας που εκτιμούσα πολύ և μεγαλώνοντας, η Ελευθερία μεγάλωσε επίσης», είπε με χιούμορ, παραδεχόμενος ότι ήταν σε σχέση για δύο χρόνια.

Η ίδια η Ελευθερία μίλησε για τη σχέση τους με τον Γρηγόρη Αρναουτόγλου το 2019. Όταν είχαμε σχέση με τον Ανδρέα, ήμουν στην Ελλάδα και ο Ανδρέας στην Κύπρο. Ο Αντρέας και εγώ γνωριζόμαστε για 16 χρόνια, ήμασταν πολύ νέοι. Έπαιξα σε δύο τηλεοπτικές σειρές Andreas, μία ήταν Κύπριος, έπαιξε στην Κύπρο. “Τότε συνεργαστήκαμε το 2016, όταν πρωταγωνίστηκα στη σειρά” Twin Moons “του ANT1”, δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν στην αρχή της σχέσης τους μπροστά στο κοινό σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία, όπως η εμφάνισή τους στο κέντρο της Αθήνας το 2012, όταν δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους.

Φωτογραφίες από το NDP


Προβολές δημοσιεύσεων:
89:

Source