Ελεύθερος. Το προβλεπόμενο κέρδος που χάνουν οι τράπεζες

Οι τράπεζες αναφέρουν ζημίες στα καθαρά έσοδα από τόκους μέσω της διαγραφής των τιτλοποιημένων δανείων μέσω της αποαναγνώρισης μεγάλων τίτλων που έχουν πραγματοποιηθεί, κλείσει ή τεθεί σε λειτουργία.

Και οι καθαρές απώλειες εσόδων από τόκους έχουν σχεδόν την ίδια επίδραση στα προβλεπόμενα κέρδη. Ο αντίκτυπος κυμαίνεται από 120 εκατομμύρια έως 200 εκατομμύρια ευρώ – όχι ασήμαντος.

ΠειρατήςΣύμφωνα με αναλυτές, τα καθαρά έσοδα από τόκους από τίτλους φετινής αξίας 7 δισεκατομμυρίων ευρώ (Phoenix, Vega) μειώνονται κατά περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλογικά, η τράπεζα θα χάσει τουλάχιστον 200 εκατομμύρια ευρώ σε καθαρό εισόδημα εάν τιτλοποιήσει 13 δισεκατομμύρια ευρώ σε ακαθάριστη λογιστική αξία του δανείου του 2021.

Η Ευρωπαϊκή ΤράπεζαΠερίπου 120 εκατομμύρια ευρώ καθαρά έσοδα από τόκους θα χαθούν το 2021. Κατά τη διάρκεια του πρώτου πλήρους έτους, δηλαδή της τιτλοποίησης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας από το Κάιρο. Τα τιτλοποιημένα δάνεια διαγράφηκαν το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Αλφα: ΤράπεζαΣύμφωνα με αναλυτές, η διαγραφή των καθαρών εσόδων από τόκους (έργο Galaxy) θα κυμαίνεται από 180 έως 200 εκατομμύρια ευρώ λόγω της διαγραφής των δανείων με μικτή λογιστική αξία 10,8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Η Ethnik είναι η μόνη τράπεζα που δεν έχει δώσει σχετικές οδηγίες για την καθαρή απώλεια εισοδήματος, καθώς τώρα αρχίζει η τιτλοποίηση των συνόρων.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα χάσουν καθαρό εισόδημα από τόκους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

ΠρόδειαΟ Ίσις Παπαλέκας, ένας παλιός φίλος του Χρυσού Παπαχριστοφόρου (αν η μνήμη μας μας εξυπηρετεί σωστά), λέγεται ότι είναι ο αγοραστής ενός χαρτοφυλακίου 18 τεμαχίων που πωλείται από την Prodea.

Λόγοι για τους οποίους η εισηγμένη εταιρεία δεν ανακοίνωσε το όνομα της εταιρείας αγοράς, με την οποία εξετάζει ακόμη και τη στρατηγική συνεργασία, εγείρει εύλογα ερωτήματα

ΕΛΛΑΚ Ή Ή:Η παραίτηση του Ντιμ. Ο Καλιτσάντσι μετά την τελευταία αποτυχημένη προσπάθειά του να πείσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Η αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ του Δημήτρη և Σάκη Καλιτσάντση ξεκίνησε σχεδόν μια μέρα αφότου ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ τέθηκε υπό έλεγχο ըստ, σύμφωνα με εκείνους που ζούσαν μαζί τους, είναι ένας από τους κύριους λόγους για την αποτυχία του έργου Change2Ellaktor.

Ο Agot Kalitsantsis, ωστόσο, έχει λόγους να αισθάνεται πικρός και χαμένος από αυτήν την περιπέτεια ( Δωρεάν 28 Δεκεμβρίου) Επομένως, αναμένεται να συνεχιστεί το Kramer εναντίον Kramer

ΕΛΛΑΚ Ή Ή: ΙΙ:Φημολογείται ότι δύο άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου παραιτήθηκαν. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο βήμα που πρέπει να αντικατασταθεί από μέλη που ορίζονται από τους πλοιοκτήτες;

Το γεγονός ότι ένα από τα δύο μέλη που εκπροσωπούν τον Φαραώ στο Διοικητικό Συμβούλιο φέρεται να παραιτήθηκε δείχνει κάτι

Αλφα: Τράπεζα: Οι μετοχές της Alpha Bank Romania, της Alpha Bank Cyprus և της Alpha Bank Albania μεταφέρθηκαν σε νέα εταιρεία χαρτοφυλακίου, η οποία ελέγχεται 100% από την τράπεζα.

Προφανώς, αυτό είναι το πρώτο βήμα στην κίνηση για αύξηση της αξίας. Προς το παρόν, λάβετε υπόψη ότι οι παραπάνω καταχωρήσεις αποτιμώνται σε 700 εκατομμύρια ευρώ.

Source