Ελλάδα. Έκλεψαν όπλα και έφυγαν από τους πυροβολισμούς. Στιγμές τρόμου για τους κατοίκους του βουνού

Οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής του Σουφλέ, Έβρος, βίωσαν στιγμές τρόμου

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Οι κάτοικοι των βουνών Souffle ζούσαν σε κατάσταση τρόμου στα ευρώ το Σάββατο το πρωί, όταν οι ξένοι εισέβαλαν σε ένα φορτηγό του χωριού, άρπαξαν δύο τουφέκια, κασέτες και έφυγαν στο δάσος, πυροβολώντας στον αέρα.

Μια επιχείρηση ξεκίνησε αμέσως από το Τμήμα Συνοριακής Φρουράς της Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης which Σουφλί, το οποίο είχε έναν σκύλο εκπαιδευμένο μαζί τους για την ανίχνευση ανθρώπων.

Έξι εξωγήινοι βρέθηκαν στο ρέμα του δάσους, οι οποίοι είχαν διασχίσει τη γη παράνομα, έκλεψαν κυνηγετικά τουφέκια και κασέτες.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν, μεταφέρθηκαν στο εισαγγελέα της Αλεξανδρούπολης με την κατηγορία της κλοπής όπλων, παραβίασης του νόμου για τους αλλοδαπούς, και το όπλο κυνηγιού κατασχέθηκε και κατατέθηκε αγωγή εναντίον του ιδιοκτήτη του για παραβίαση της ασφαλούς αποθήκευσης όπλων.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Οι κάτοικοι του ορεινού οικισμού Σουφλέ στον Έβρο βίωσαν στιγμές τρόμου

Οι κάτοικοι των βουνών Souffle ζούσαν σε κατάσταση τρόμου στα ευρώ το Σάββατο το πρωί, όταν ξένοι εισέβαλαν σε ένα φορτηγό του χωριού, άρπαξαν δύο τουφέκια, κασέτες και κατέφυγαν στο δάσος, πυροβολώντας στον αέρα.

Μια επιχείρηση ξεκίνησε αμέσως από το Τμήμα Συνοριακής Φρουράς της Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης և Σουφλί, το οποίο είχε έναν σκύλο εκπαιδευμένο μαζί τους για να εντοπίζει ανθρώπους.

Έξι εξωγήινοι που διέσχισαν παράνομα τη χώρα βρέθηκαν στο δάσος, κοντά στον οποίο βρέθηκαν κλεμμένα τουφέκια και πυρομαχικά.

Οι ξένοι συνελήφθησαν, μεταφέρθηκαν στο εισαγγελέα της Αλεξανδρούπολης με την κατηγορία της κλοπής όπλων, παραβίασης του νόμου για τους αλλοδαπούς, και το όπλο κυνηγιού κατασχέθηκε και κατατέθηκε αγωγή εναντίον του ιδιοκτήτη του για παραβίαση της ασφαλούς αποθήκευσης όπλων.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source