Ελλάδα. Το θέμα για τις επόμενες 24 ώρες είναι Shuffle: Surprises

Το θέμα των επόμενων 24 ωρών είναι η αναδιοργάνωση. Ατυχήματα – εκπλήξεις

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Το ζήτημα των επόμενων 24 ωρών θεωρείται αλλαγή, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει το κύριο θέμα συζήτησης για υπουργούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τις τελικές αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, όλοι είναι στην ατμόσφαιρα.

Μια τέτοια κατάσταση επικράτησε το καλοκαίρι, όταν ο Πρωθυπουργός τελικά έλαβε «διορθωτικά μέτρα», αλλά αυτή τη φορά το περιβάλλον είναι διαφορετικό. Աքս Το Maximos Palace, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σκοπεύει να κάνει τολμηρά βήματα. Η έναρξη των εμβολιασμών և Το κυρίαρχο διάλειμμα στις εθνικές υποθέσεις δίνει την εικόνα της εποχής που ο κ. Μιτοτάκης για το χάος της κυβερνητικής γέφυρας.

Պեցաս. Νέο έτος, νέα αρχή

Την Κυριακή (3 Ιανουαρίου), ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Στέλιος Πέτσας έκανε μια τυπική δήλωση στον ΣΚΑΙ που δεν αρνήθηκε τα σενάρια μεταμόρφωσης.

“Νέο έτος, νέα αρχή”, είπε, ανακοινώνοντας τις αναμενόμενες αλλαγές.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες, λέγοντας ότι μόνο ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις αλλαγές. Ωστόσο, τόνισε ότι κάποιοι θα πάνε σπίτι, κάποιοι θα εξοπλιστούν, κάποιοι θα παραμείνουν σταθεροί.

Εκλογές Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι πληροφορίες από διάφορες περιοχές συμπίπτουν με την ανακοίνωση των αλλαγών του υπουργικού συμβουλίου στις αρχές της εβδομάδας, γεγονός που κάνει τους περισσότερους να κάθονται στα καίγοντας κάρβουνα και να κοιτάζουν το τηλέφωνο, περιμένοντας να καλέσει. Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε με τις περισσότερες από τις αλλαγές που είχε κάνει, έχοντας μια σαφή ιδέα για τις αποτυχίες των υπουργών, των αναπληρωτών υπουργών, καθώς και τις ευκαιρίες για τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας να έρθουν από τα τανκς για να τις αντικαταστήσουν. Φυσικά, σχεδόν κανένας, εκτός από έναν ή δύο πολύ στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, δεν μπορεί να φανταστεί αυτές τις αλλαγές, καθώς ο κατάλογος του νέου υπουργικού συμβουλίου διατηρείται ως μυστικό επτά σφραγίδων, և σκοπεύει να έχει εκπλήξεις στα πρόσωπα.

Η πρώτη τάξη αλλάζει և κινήσεις

Με βάση τα σενάρια που κυκλοφορούν στα υπουργικά και δημοσιογραφικά γραφεία, αναμένεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές των υπουργών πρώτης κατηγορίας, είτε θα μετακινηθούν σε άλλα υπουργεία είτε μετά την αποχώρηση της κυβέρνησης. Ο Υπουργός Ψηφιακής Κυβέρνησης Κυριάκος Πιερακάκης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Άσυλο Νότης Μιταράκης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μεντόνα και ο Υπουργός Ταχυδρομικών Συνθηκών είναι πιθανό να παραμείνουν στα σημερινά υπουργεία, ώστε να μην αποσπούν την προσοχή από πιθανές «συγκρούσεις». Δεν υπάρχουν ισχυρά σενάρια αλλαγής στα Υπουργεία Εξωτερικών, Πολιτικής Άμυνας, Παιδείας και Άμυνας, ενώ αναμένεται μεταφορά σε αποτελεσματικά υπουργεία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ο Στέλιος Πέτσας θα προσφερθεί στη θέση του υπουργού, ένας νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανακοινωθεί εάν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να τον αντικαταστήσει.

Το μεγαλύτερο στο επίπεδο των υφυπουργών

Αναμένεται ότι οι μεγαλύτερες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σε επίπεδο υφυπουργών, με την είσοδο βουλευτών στην κυβέρνηση. Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν είναι ο Χριστός Ταραντής, ο βουλευτής Σπήλιος Λιβάνος, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιώργος Γεώργιος Στύλιος.

Δημοσιεύτηκε από τον Ηλία Μοσιαλό

Τις τελευταίες ώρες, οι δημοσιεύσεις του Ηλία Μόσιαλου στο Facebook προκάλεσαν αντιπαραθέσεις, με κάποιους να προσπαθούν να διαβάσουν αυτό που έγραψε. Ο κ. Μόσιαλος, ο οποίος διορίστηκε από τον Έλληνα πρωθυπουργό για εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς για κοροναϊούς, ανακοίνωσε την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα για καλό στις 30 Δεκεμβρίου, αφήνοντας πολλούς να υποθέσουν ότι αναμένει αλλαγή κυβέρνησης.

Πολλοί συνέδεσαν αυτές τις ειδήσεις με τον επικείμενο ανασχηματισμό հնարավոր τον πιθανό διορισμό του κ. Mosialos στο Υπουργείο Υγείας. Οι ιστορικές συζητήσεις πυροδότησαν τη θέση του καθηγητή που έγινε χθες το απόγευμα. Περιλαμβάνει μια φωτογραφία ενός γκράφιτι που απεικονίζει μια νοσοκόμα να κάνει μια καρδιά με τα χέρια της, writes ο κ. Μόσιαλος γράφει: “Αφιερωμένο σε όλες τις νοσοκόμες της χώρας. «Μαζί με τους γιατρούς, φροντίζουν τους ανθρώπους μας στα νοσοκομεία».

Εάν ο κ. Μόσιαλος πηγαίνει πραγματικά στο Υπουργείο Υγείας, τότε είναι αμφισβητήσιμο που ο κ. Ο Κικιλιάς, ο οποίος πιστώνεται για την επιτυχή αντιμετώπιση της επιδημίας, την ευθύνη του τομέα της υγείας.

Πηγή: iefimerida.gr

Source