Ελληνοτουρκικα Εφιάλτης 2021 – Τρεις παγίδες – πολιτική αυτοκτονία

Η Ελλάδα θα βρει την αρχή του 2021 όχι μόνο στις συνθήκες της οικονομικής-οικονομικής κρίσης, αλλά και σε μια σοβαρή κρίση εθνικών προβλημάτων.

Η τουρκική πρόκληση παίρνει τώρα σοβαρές πολιτικές διαστάσεις, καθώς ο Ερντογάν, σε σχέση με την ανοχή των δυτικών δυνάμεων, σέρνει την Ελλάδα σε πολλούς πίνακες διαπραγματεύσεων, ο κύριος σκοπός των οποίων είναι να αντικαταστήσει το διεθνές δίκαιο με πολιτικές αποφάσεις.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα για το μέλλον της χώρας μας, του Αιγαίου, της Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου γενικότερα.

Το παιχνίδι καθορίζεται από τα τουρκικά πρότυπα, διότι, όπως καθίσταται σαφές από τις πρόσφατες συνόδους κορυφής της ΕΕ, η γερμανική κατεχόμενη Ευρώπη όχι μόνο δεν θέλει να επιβάλει κυρώσεις στη χώρα, αλλά επίσης διευκολύνει χειρουργικά ορισμένες επαφές στις οποίες η χώρα μας φαίνεται έτοιμη να συμμετάσχει, αν και γνωρίζει. ότι ο βασικός συνομιλητής είναι εντελώς ανασφαλής.

Με το άνοιγμα του 2021, η Ελλάδα καλείται να συμμετάσχει στο Πολυμερές Συνέδριο για την Ανατολική Μεσόγειο με χώρες που έχουν κοινά συμφέροντα με την Τουρκία (Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα κ.λπ.). Στις πολύπλευρες συνθήκες που υπέγραψε η χώρα μας στα συμπεράσματα της τελευταίας συνόδου κορυφής, την οποία ο Πρόεδρος της Κύπρου μας ζητά να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον αρχηγό του λεγόμενου ψευδούς κράτους, Τατάρ.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει η Ελλάδα ոսը η Κύπρος να αναγνωρίσει την εισβολή του 1974;

Η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να αναγνωρίσει ως ισότιμο συνομιλητή τον εισβολέα, ο οποίος επί του παρόντος θέλει την πλήρη κατάτμηση της Κύπρου.

Η Ελλάδα υπέγραψε επίσης αυτό το κείμενο των συμπερασμάτων. Γιατί παρακαλώ τη Γερμανία;

Και τότε πώς θα καθίσουμε με την πολύπλευρη Βαροσιά υπό τουρκική κατοχή;

Τι είδους διπλωματία είναι αυτή, σε ποια σχολεία διδάσκεται;

Ταυτόχρονα, οι διαπραγματεύσεις «ala Turka» επιμένουν ότι οι επαφές πληροφοριών ξεκινούν από το μηδέν (κύκλος 61), παράλληλα με τη διευθέτηση του Κυπριακού.

Συνήθως όλα μαζί, և τι ταιριάζει.

Και γιατί κανείς δεν μας λέει ακριβώς τι συζήτησαν οι δύο χώρες κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 60 γύρων πληροφοριών;

Είναι η νοημοσύνη υποχρεωτική ή εναέριες λέξεις; Παρέχονται σημειώσεις και χάρτες και στις δύο πλευρές; Και είναι υποχρεωτικές αυτές οι προειδοποιήσεις για τον νέο 61ο γύρο;

Οι ερωτήσεις είναι πολύ καυτές, δεν μπορούν ποτέ να μείνουν στο σκοτάδι.

Είναι προφανές ότι οι έρευνες μεταξύ διπλωματικών αποστολών δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι υποχρεωτικές. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να νομιμοποιήσουν την ατζέντα του Καλίν.

Γι ‘αυτό αποτελούν μια σοβαρή παγίδα για την ελληνική διπλωματία.

Το 2021 θα είναι σίγουρα μια δύσκολη χρονιά, η εθνική μας κυριαρχία θα δοκιμαστεί μέχρι το τέλος. Κυρίως πολιτικό.

Η ετοιμότητα της χώρας μας να βρει πολιτική λύση στα ελληνοτουρκικά δεν απέχει πολύ από το να γίνει πολιτική αυτοκτονία …

Μπορούμε να πέσουμε σε όλες τις παραπάνω αναλύσεις …

Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο Newsbomb.gr

,Source