“Ελπίζω ότι το 2021 θα έρθει με ελπίδα, παραγωγή, υγεία και αφθονία”

Λοχίας Κέλλε Χούσεϊν:

Η Τουρκοκυπριακή Ένωση Αγροτών γιόρτασε το νέο έτος των ανθρώπων και των παραγωγών.

Λοχίας Κέλλε Χούσεϊν:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στο μήνυμα που εκδόθηκε για την Πρωτοχρονιά, ο Σύνδεσμος Τούρκων Αγροτών Κύπρου ευχήθηκε ότι το έτος 2021 θα έρθει με ελπίδα, θα έρθει με παραγωγή και θα έρθει με υγεία και αφθονία, όπως και οι ελπίδες παραγωγής των παραγωγών.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ένωσης Αγροτών, Χούσεϊν Σάββς Κέλε δήλωσε ότι «όλοι οι παραγωγοί που το έχουν αναλάβει ως αποστολή να συνεχίσουν την παραγωγή, να μην επιβιώσουν παρά τη βιώσιμη γεωργία και τις πολιτικές που παράγονται με μια κατανόηση μακριά από τις πολιτικές της χώρας» γιορτάζουν θερμά το νέο έτος.

Ο Kelle επεσήμανε ότι ο μόνος αρχιτέκτονας του προβλήματος που αντιμετωπίζει σήμερα ο κτηνοτροφικός τομέας είναι οι πολιτικές «επανενεργοποίησης», όχι μόνο στον τομέα της κτηνοτροφίας, αλλά και σε όλους τους τομείς της γεωργίας, χωρίς πολιτικές «προ-ενεργού».

Σημειώνοντας ότι το μόνο πράγμα που υπενθύμισε στους Τουρκοκύπριους το κακό έτος 2020 είναι ότι οι χώρες μπορούν να αναπτυχθούν με βιώσιμες γεωργικές πολιτικές και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συγκεντρωθούν σε ενότητα και αλληλεγγύη όπως και στα χρόνια του εθνικού αγώνα, ο Κέλλε επιθυμούσε το 2021 να έρθει σε όλους τους ανθρώπους με ευημερία και αφθονία.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source