«Εμβολιασμός» σε Τουρκοκύπριους από τον Αντιπρόεδρο Οκτάι


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΑντιπρόεδρος Fuat OktayΟ ανταποκριτής της ΑΑ στη γραπτή του δήλωση, ο Τουρκοκύπριος λαός γιόρτασε το νέο έτος, για να σταλεί από την Τουρκία στην ΤΔΒΚ νέος τύπος κορανοϊού (Kovid-19) έδωσε επίσης τα καλά νέα για τα εμβόλια τους.

Οκτάι, “Αγαπητοί Τουρκοκύπριοι αδελφοί μου, καλωσορίζουμε το 2021, το οποίο πιστεύω ότι θα φέρει πολλές ομορφιές, ειδικά την υγεία, καθώς αφήνουμε το 2020 πίσω, όταν υπήρχαν μεγάλα προβλήματα όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στον κόσμο και στην ΤΔΒΚ λόγω του Kovid-19. βρήκε την αξιολόγηση.

Αυτές οι ευκαιρίες κοινής χρήσης με τους πρώτους του 2021 κήρυξαν το ευαγγέλιο στην Κύπρο με τον Τούρκο Οκτάι, η δήλωση, “έφερε στην Τουρκία ως μέρος της μάχης ενάντια στην πανδημία του πρώτου Kovid που θα εφαρμοστεί στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας-19 εμβόλιο, οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη στην ΤΔΒΚ στο ίδιο πλαίσιο θα σταλούν επίσης στην ΤΔΒΚ για εφαρμογή ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Οκτάι, “Συγχαίρω ειλικρινά τη νέα χρονιά του τουρκοκυπριακού λαού, εύχομαι το 2021 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, ειρήνη και ευτυχία.” έκανε την εξήγηση.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source