“Εμβόλια” καλά νέα από τον Αντιπρόεδρο Oktay προς Τουρκοκύπριους

Ο Αντιπρόεδρος Fuat Oktay, ο οποίος θα μεταφερθεί στην Τουρκία υπέβαλε αίτηση για πρώτη φορά στους επαγγελματίες υγείας εμβόλιο Covidien-19, στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC), ενώ η ΤΔΒΚ για να υποβάλει αίτηση στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας δήλωσε ότι θα σταλεί.

Προστέθηκε την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, στις 23:38.

Ο αντιπρόεδρος Fuat Oktay, του λαού της Κύπρου γιορτάζει τη νέα χρονιά, θα σταλεί στην ΤΔΒΚ από την Τουρκία έδωσε τα καλά νέα για το εμβόλιο Covidien-19.

Οκτάι, “Αγαπητοί Τουρκοκύπριοι αδελφοί μου, καλωσορίζουμε το 2021, το οποίο πιστεύω ότι θα φέρει πολλές ομορφιές, ειδικά την υγεία, καθώς αφήνουμε το 2020 πίσω, όταν υπήρχαν μεγάλα προβλήματα λόγω του COVID-19 όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στον κόσμο και στην ΤΔΒΚ.” .

Αυτή η κοινή χρήση περιστατικών με το πρώτο του 2021 κήρυξε το ευαγγέλιο στην Κύπρο με τον Τούρκο Οκτάι, η δήλωση, “έφερε στην Τουρκία ως μέρος του αγώνα ενάντια στην πανδημία του πρώτου Kovid που θα εφαρμοστεί στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας-19 εμβόλιο, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας στην ΤΔΒΚ στο ίδιο πλαίσιο θα σταλούν επίσης στην ΤΔΒΚ για εφαρμογή “χρησιμοποιημένες εκφράσεις.

Ο Οκτάι είπε, “Συγχαίρω ειλικρινά τη νέα χρονιά του τουρκοκυπριακού λαού, με την ελπίδα ότι το 2021 θα είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, ειρήνη και ευτυχία.”

Source