Εμβόλια Kovid-19 στο TRNC εντός 10 ημερών

Σύμφωνα με την έκθεση της Τουρκικής Υπηρεσίας Κύπρου (TAK), Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC) Υπουργός Υγείας Αλί Πίλι, στην χώρα νέος τύπος κορανοϊού (Kovid-19) έκανε δηλώσεις σχετικά με την άφιξη εμβολίων και επιδημικών μέτρων.

Ο Battery, European Union, ένα μέρος του εμβολίου (ΕΕ) είπε ότι το μέλλον μέσω της Τουρκίας είναι ένα μέρος, “εμβόλια στην Τουρκία σήμερα, αύριο θα έρθει. Οι εξετάσεις του εμβολίου μετά την άφιξή τους, θα γίνουν έλεγχοι, θα περάσουν στον εμβολιασμό και θα δοθεί ποσότητα εμβολίου σε εμάς. Τις επόμενες 10 ημέρες τα εμβόλια αναμένεται να έρθουν σε εμάς. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Αναφέροντας ότι ένα κόμμα εμβολίου Kovid-19 ήρθε από την ΕΕ στην ελληνοκυπριακή πλευρά και ο εμβολιασμός ξεκίνησε, ο Πίλι είπε, “Στις ομιλίες που έγιναν στη Δικοινοτική Επιτροπή Υγείας, ειπώθηκε ότι ορισμένα από τα εμβόλια θα δοθούν στην ΤΔΒΚ. Σήμερα υπάρχει μια συνεδρίαση της επιτροπής, ορισμένα πράγματα είναι ακόμη περισσότερα. θα γίνει σαφές. ” βρήκε την αξιολόγηση.

Ο Πίλι επεσήμανε την αύξηση των τοπικών υποθέσεων στην ΤΔΒΚ και τόνισε ότι εργάζονται σκληρά για την προστασία της υγείας των ανθρώπων.

“Όλοι πρέπει να λάβουν μεμονωμένα μέτρα”

Ο υπουργός Πίλι, δηλώνοντας ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία του κοινού σύμφωνα με την κατάσταση των περιπτώσεων, είπε, “Εάν δεν το πάρουμε, θα χάσουμε το 2021. Κολυμπάμε, ήρθαμε στην ουρά. Τώρα είναι επίσης διαθέσιμα εμβόλια. Είναι πραγματικά αμαρτία για ένα άτομο που δεν πνίγεται στον ωκεανό να πνιγεί σε ένα ρεύμα.” είπε.

Δηλώνοντας ότι όλοι πρέπει να λάβουν προφυλάξεις, ο Πίλι είπε: “Θα ρωτήσετε τον ασθενή που έπιασε τον Kovid-19 τι υπέφερε, θα ρωτήσετε τι υποφέρουν οι επαφές, είναι μακριά από το σπίτι του. Επομένως, όλοι πρέπει να κατανοήσουν τη σοβαρότητα αυτής της εργασίας και να λάβουν μεμονωμένα μέτρα.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Kaynak: AA

.Source