«Εμβόλιο» καλά νέα για Τουρκοκύπριους από το Οκτάι

Ο Αντιπρόεδρος Oktay, AA δήλωσε στη γραπτή του δήλωση σε δημοσιογράφους, ότι ο λαός της Κύπρου γιορτάζει το νέο έτος, θα σταλεί στην ΤΔΒΚ από την Τουρκία που έδωσε το ευαγγέλιο για το εμβόλιο Kovid-19.

Οκτάι, “Αγαπητοί Τουρκοκύπριοι αδελφοί μου, καλωσορίζουμε το 2021, το οποίο πιστεύω ότι θα φέρει πολλές ομορφιές, ειδικά την υγεία, καθώς αφήνουμε το 2020 πίσω, όταν υπήρχαν μεγάλα προβλήματα όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στον κόσμο και στην ΤΔΒΚ λόγω του Kovid-19. βρήκε την αξιολόγηση.

Αυτές οι ευκαιρίες κοινής χρήσης με τους πρώτους του 2021 κήρυξαν το ευαγγέλιο στην Κύπρο με τον Τούρκο Οκτάι, η δήλωση, “έφερε στην Τουρκία ως μέρος της μάχης ενάντια στην πανδημία του πρώτου Kovid που θα εφαρμοστεί στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας-19 εμβόλιο, οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη στην ΤΔΒΚ στο ίδιο πλαίσιο θα σταλούν επίσης στην ΤΔΒΚ για εφαρμογή ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Οκτάι, “Συγχαίρω ειλικρινά τη νέα χρονιά του τουρκοκυπριακού λαού, εύχομαι το 2021 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, ειρήνη και ευτυχία.” έκανε την εξήγηση.

.Source