“Εμείς, επίσης, δημιουργήσαμε από σάρκα και οστά όπως όλοι οι άλλοι …”

Δρ. Ο Oğuz Köse, ο οποίος εργάζεται ως νοσοκόμα καραντίνας στο κρατικό νοσοκομείο Burhan Nalbantoğlu, μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και είπε: “Τα νέα για το τζαμί μας που δεν μπορούμε να καταλάβουμε και απέχουν πολύ από την αλήθεια μας κάνουν ακόμη πιο αναστατωμένους.”

Ο Köse είπε: «Σε αυτές τις μέρες που χρειαζόμαστε περισσότερο το ηθικό, παρακαλώ μην χαλάσετε το κακό ηθικό μας των εργαζομένων στον τομέα της υγείας με τις ειδήσεις που δεν έχουν καμία βάση. Είμαστε κι εμείς άνθρωποι! Εμείς, όπως όλοι οι άλλοι, δημιουργήσαμε από σάρκα και κόκαλα… »Επαναστάθηκε χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις.

Η νοσοκόμα Köse μοιράστηκε τα ακόλουθα στα κοινωνικά μέσα:

«ΩΣ ΜΟΣΧΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΗ!

Οι μη ρεαλιστικές ειδήσεις που γίνονται εναντίον της κοινότητάς μας στο κοινό και σε ορισμένους ιστότοπους ειδήσεων μας κάνουν ακόμα πιο αναστατωμένους.

Σε αυτές τις μέρες που χρειαζόμαστε περισσότερο το ηθικό, παρακαλώ μην χαλάσετε το κακό ηθικό μας των εργαζομένων στον τομέα της υγείας με αβάσιμα νέα.

Είμαστε κι εμείς άνθρωποι!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ από σάρκα και οστά όπως όλοι οι άλλοι,

Όλοι οι συνάδελφοί μου στο τζαμί μας, ο καθένας μας είναι σαν έναν ατελείωτο πόλεμο, ότι ο καθένας μας είναι ένας φοβερός ήρωας στον τομέα τους, Κορωνοϊός Αποδείξαμε ότι βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης.

Τις τελευταίες εβδομάδες Κορωνοϊός ο εφιάλτης του έπεσε στην κοινότητά μας σαν εφιάλτης,

Μέρα με τη μέρα, ένας συνάδελφος ή φίλοι από άλλες επαγγελματικές ομάδες Κορωνοϊός Μην μολυνθείτε με τον ιό.

Αγαπητοί άνθρωποι,

ΚορωνοϊόςΜπήκαμε στον 10ο μήνα στον αγώνα μας ενάντια,

Όπως πάντα, συνεχίζουμε τον ηρωικό μας αγώνα να παρέχουμε θεραπεία στους ασθενείς μας 24 ώρες την ημέρα, μέρα και νύχτα, παρακολουθώντας τις διακοπές και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία των πολιτών μας. Αυτός ο αγώνας? θα συνεχιστεί χωρίς ένα βήμα πίσω, χωρίς φόβο, κουρασμένος ή κουρασμένος.

Αυτή τη στιγμή δύο από τους αγαπητούς μας φίλους και έναν συνάδελφο νοσοκόμα ΚορωνοϊόςΛυπούμαστε που ανακαλύψαμε ότι έχει μολυνθεί με ΙΙΙ και λυπούμαστε πολύ για ολόκληρη την Κοινότητα.

Κορωνοϊός ΕΠΙΘΥΜΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, που έχουν μολυνθεί από τον ιό

Θα είναι η μεγαλύτερη μας ευτυχία να βλέπω τους άλλους συναδέλφους μου και τις οικογένειές τους που έρχονται σε επαφή με εμάς σε καραντίνα στα ξενοδοχεία με υγιή τρόπο.

Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητοί άνθρωποι,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι εμείς οι επαγγελματίες υγείας δεν καταφέραμε ποτέ να εργαστούμε ως πλήρες προσωπικό.

ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, αυτήν τη στιγμή αγωνιζόμαστε με πιο ατελές προσωπικό

Οι καθημερινές ώρες εργασίας μας έχουν ξεπεράσει τις 17 ώρες.

Αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε Νοσηλευτές και γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να καταπολεμούμε τις ασθένειες. Ακόμα κι αν είμαστε λυπημένοι, κανείς δεν πρέπει ΠΟΤΕ και ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ότι ο αγώνας μας με τις υψηλότερες επιδόσεις μας θα συνεχιστεί αδιάκοπα με την επαγγελματική μας πίστη και συνείδηση ​​χωρίς να χάσουμε τα κίνητρά μας.

Η τρέχουσα μεγαλύτερη και πιο ειλικρινή Προσευχή μας. Εναπόκειται στους μολυσμένους φίλους, οικογένειες και φίλους μας σε άλλα επαγγέλματα να ανακάμψουν νωρίς και να επιστρέψουν σε εμάς με υγιή τρόπο.

Το αίτημά μας από τους ανθρώπους μας είναι:

Για να μην κάνουμε αυτή τη δύσκολη διαδικασία ακόμη πιο δύσκολη για εμάς, λάβετε υπόψη τους κανόνες προστασίας ΣΟΒΑΡΑ ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη διαδικασία και μαζί, εμείς και εσείς μπορείτε να περάσουμε καλές μέρες.

Δεν θέλω καν να σκεφτώ διαφορετικά .. “

.Source