“Εμείς οι ενήλικες πρέπει να εργαστούμε σκληρότερα για να αφήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά”

Η Τουρκική Ένωση Δήμων Κύπρου και ο δήμαρχος Güzelyurt Mahmut Özçınar γιόρτασαν την 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού, την εγγύηση του αύριο. Τόνισε ότι οι ενήλικες πρέπει να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για να αφήσουν έναν καλύτερο κόσμο για αυτούς.

Ο Özçınar, στο μήνυμά του που δημοσίευσε λόγω της 101ης επετείου της 23ης Απριλίου Εθνικής Κυριαρχίας και Παιδικής Ημέρας, δήλωσε ότι η χαρά και ο ενθουσιασμός των παιδιών ζει δυστυχώς στη σκιά της επιδημίας του κοροναϊού (Covid 19) που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο φέτος .

Ο Özçınar περιελάμβανε τις ακόλουθες δηλώσεις στο μήνυμά του:

«Όλοι περνάμε δύσκολες μέρες. Ελπίζουμε ότι αυτά τα προβλήματα θα μείνουν πίσω στο εγγύς μέλλον και ότι θα έρθουν οι μέρες που τα παιδιά μας, που είναι η πηγή της ζωής μας, μπορούν να απολαύσουν τη χαρά τους στο έπακρο.

Τη συγκεκριμένη ημέρα με την ευκαιρία της Τουρκίας να ανοίξει την Τουρκική Μεγάλη Εθνοσυνέλευση στις 23 Απριλίου, η γιορτή ως τα παιδιά μας το δώρο ότι ο ιδρυτής της Μεγάλης Ηγέτης της Δημοκρατίας της Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ είναι ο κύριος και επίσης σεβασμός στα παιδιά μας Εύχομαι ο κόσμος θα ζήσει με ειρήνη και ηρεμία

.Source