Εμφανίστηκε το μεγαλύτερο τζάκποτ στην ιστορία της Εθνικής Λοταρίας

πανό99

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την ειδική λαχειοφόρο αγορά της Πρωτοχρονιάς, μια παράδοση της Εθνικής Λοταρίας. Το μεγάλο μπόνους εμφανίστηκε πριν από την ειδική κλήρωση της Πρωτοχρονιάς, όπου το μεγάλο τζάκποτ ήταν 100 εκατομμύρια TL.

πανό134

100 εκατομμύρια TL, το μεγαλύτερο μπόνους της National Lottery μέχρι σήμερα, θα είναι οι τυχεροί ή οι νικητές στην ειδική κλήρωση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς της National Lottery που θα πραγματοποιηθεί απόψε. Πριν από την κλήρωση, το μπόνους των 100 εκατομμυρίων TL μετρήθηκε ένα προς ένα βάσει μέτρων ασφαλείας και καταγράφηκε. Το τζάκποτ, αποτελούμενο από τραπεζογραμμάτια 200-100 και 50 λίρες, τακτοποιήθηκε προσεκτικά και μετρήθηκε.

Ο Sisal Şans CFO Neşe Soybaş έκανε μια δήλωση πριν από την κλήρωση, λέγοντας, “Το υψηλότερο τζάκποτ στην ιστορία της Εθνικής Λοταρίας είναι 100 εκατομμύρια TL, είναι μια πολύ μεγάλη φιγούρα, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Το ποσό του μπόνους είναι συναρπαστικό, η καλυπτόμενη περιοχή είναι πολύ μεγάλη όπως φαίνεται. αυτά τα χρήματα θα κερδίσουν τον νικητή ή τον νικητή των καλύτερων κριτικών, απόψε θα είμαστε κλειδωμένοι στην οθόνη με όλη την Τουρκία. θέλουμε να είμαστε το τζάκποτ είναι ήδη καλύτερο “, είπε.

Θα πραγματοποιηθεί από την Sisal Chances είναι, όλη η Τουρκία θα κλειδώνει ανά ενθουσιασμένη οθόνη ειδικών κλήρων λαχειοφόρων αγορών, “Very Fine Movements 2 Christmas Special Program ώρες από μέσα στην περιοχή και Chance Center 23: 00 Channel D και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Teve2 in. Το μπόνους των 100 εκατομμυρίων TL θα βρει επίσης τον ιδιοκτήτη του

Source