Ενημέρωση περιγραφής από το WhatsApp

WhatsAppέκανε μια δήλωση σχετικά με την επικαιροποιημένη συμφωνία εμπιστευτικότητας, η οποία πρέπει να εγκριθεί έως τις 8 Φεβρουαρίου για συνεχή χρήση της αίτησης. Η δήλωση ανέφερε, “Ενημερώνουμε την πολιτική απορρήτου μας για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επικοινωνούν με τους πελάτες τους στο WhatsApp. Αυτό θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να έχουν την επιλογή να λαμβάνουν ασφαλή φιλοξενία μέσω της μητρικής μας εταιρείας Facebook. Αυτή η ενημέρωση δεν αλλάζει την κοινή χρήση δεδομένων του WhatsApp με το Facebook.” ειπώθηκε

Η WhatsApp έκανε μια δήλωση σχετικά με την ενημερωμένη συμφωνία απορρήτου, η οποία πρέπει να εγκριθεί έως τις 8 Φεβρουαρίου για συνεχή χρήση της εφαρμογής.

Στη δήλωση, “Ως WhatsApp, θέλουμε να διευκολύνουμε τους χρήστες να κάνουν αγορές στην εφαρμογή και να λάβουν υποστήριξη από επιχειρήσεις. Ενημερώνουμε την πολιτική απορρήτου μας για να αυξήσουμε περαιτέρω τη διαφάνεια και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους μέσω WhatsApp. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις θα έχουν την επιλογή να λαμβάνουν ασφαλή φιλοξενία μέσω της μητρικής εταιρείας μας Facebook. Αυτή η ενημέρωση δεν αλλάζει την κοινή χρήση δεδομένων του WhatsApp με το Facebook. Δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν ιδιωτικά με φίλους ή συγγενείς οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Μοιραζόμαστε τώρα τη νέα μας πολιτική μέσω WhatsApp για να επιτρέψουμε χρόνο στους χρήστες μας να ελέγξουν τον επόμενο μήνα. ” Είπε.

Η εταιρεία έχει επίσης ετοιμάσει μια λίστα ερωτήσεων και απαντήσεων με τα σχόλια του WhatsApp Manager Will Cathcart σχετικά με την τελευταία ενημέρωση και τι σημαίνει η ενημέρωση για τους χρήστες. Οι συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις του WhatsApp είναι οι εξής:

– Πώς επηρεάζει αυτή η ενημέρωση τη σχέση του WhatsApp με το Facebook;

Αυτή η ενημέρωση δεν αλλάζει την κοινή χρήση δεδομένων του WhatsApp με το Facebook. Όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο, δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν ιδιωτικά με φίλους ή οικογένεια.
Ως WhatsApp, αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου των ανθρώπων και κοινοποιούμε τις πολιτικές απορρήτου τους στους χρήστες μας. Επικοινωνούμε απευθείας με τους χρήστες μας στο WhatsApp σχετικά με αυτές τις αλλαγές για να τους δώσουμε ένα μήνα να ελέγξουν τη νέα πολιτική.

– Θα έχει πρόσβαση στο Facebook τα μηνύματα WhatsApp με αυτήν την ενημέρωση;

Οι συνομιλίες και τα μηνύματα που κάνετε με φίλους και συγγενείς στο WhatsApp προστατεύονται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.
Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο διασφαλίζει ότι η φωτογραφία, ηχογράφηση, βίντεο ή μήνυμα που στέλνετε διαβάζεται / ακούγεται μόνο από εσάς και από το άτομο με το οποίο μιλάτε.
Τρίτα μέρη, ούτε καν το WhatsApp ή το Facebook, δεν μπορούν να δουν αυτό το περιεχόμενο.
Αυτό συμβαίνει επειδή, χάρη στην κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, τα μηνύματά σας ασφαλίζονται με κλειδαριά και μόνο ο δέκτης και έχετε τη δυνατότητα να το ξεκλειδώσετε και να το διαβάσετε.

– Αυτή η ενημέρωση τι σημαίνει για τους χρήστες στην Τουρκία;

Όσο για όλους τους χρήστες, οι χρήστες έχουν επίσης το ίδιο απόρρητο που αναφέρεται παραπάνω και στην Τουρκία, συνεχίζει να προστατεύεται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και χαρακτηριστικά ασφαλείας.

– Ποιος είναι ο σκοπός του WhatsApp σε αυτήν την ενημέρωση;

Ενώ τα περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν το WhatsApp για συνομιλία με φίλους και συγγενείς, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσεγγίζουν επιχειρήσεις μέσω του WhatsApp επίσης.
Ενημερώνουμε την πολιτική απορρήτου μας για να αυξήσουμε περαιτέρω τη διαφάνεια και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους στο WhatsApp.
Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις θα έχουν την επιλογή να λαμβάνουν ασφαλείς υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μητρικής μας εταιρείας Facebook.
Ωστόσο, άτομα που δεν προτιμούν να στέλνουν μηνύματα ή να επικοινωνούν με επιχειρήσεις στο WhatsApp δεν θα επηρεαστούν από αυτήν την αλλαγή.

.Source