Ενθάρρυναν τους ανθρώπους σε επαγγελματίες καραντίνας και υγειονομικής περίθαλψης με τη μουσική τους

Άκουγαν από τα μπαλκόνια: Έδωσαν το ηθικό σε άτομα που βρίσκονται σε καραντίνα και εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με τη μουσική τους

Ο Ersin Karail, ο οποίος ήταν αρχικά εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με τον πιανίστα Sadrettin Uçar, έπαιξε για τους ανθρώπους που πέρασαν από διαδικασίες καραντίνας στο Sempati Hotel στη Lapta και τους επαγγελματίες υγείας που εργάζονταν στο ξενοδοχείο.

Άκουγαν από τα μπαλκόνια: Ενθάρρυναν τη μουσική των ανθρώπων σε καραντίνα και επαγγελματίες υγείας

Αποκλειστικά νέα

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ο Ersin Karail, ο οποίος ήταν αρχικά εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με τον πιανίστα Sadrettin Uçar, οργάνωσε μια «ηθική μέρα» για άτομα που πέρασαν από διαδικασίες καραντίνας στο ξενοδοχείο Sempati στη Lapta και τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας που εργάζονταν στο ξενοδοχείο.

Άνθρωποι και επαγγελματίες υγείας σε καραντίνα, οι οποίοι πήγαν στα μπαλκόνια τους για να ακούσουν τη μουσική των δύο εθελοντών, αύξησαν το ηθικό.

Μιλώντας στο Cyprus Post σχετικά με την εκδήλωση, ο Sadrettin Uçar δήλωσε ότι τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν πηγή κινήτρου τόσο για τους ανθρώπους σε επαγγελματίες καραντίνας όσο και για επαγγελματίες υγείας, και ευχήθηκε το γεγονός αυτό να αποτελέσει παράδειγμα.

Άλλες ειδήσεις LIFE

.Source