Εντάξει okovich. Εμπνέομαι από τον Federer-Nadal, δεν ήταν ο πρώτος … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στην κριτική που του έδωσε για τον τραυματισμό, τονίζοντας παράλληλα ότι βγήκε ντοκιμαντέρ για τον τραυματισμό του στην Αυστραλία.

Ο Σέρβος είπε για τον τραυματισμό του.

“Είναι ένα κάταγμα των μυών στον πλευρικό κοιλιακό μυ. Το ένιωσα αμέσως όταν συνέβη στον τρίτο γύρο εναντίον του Fritz. Αυτό είπα στη συνέντευξή μου. Έκανα ακόμη υποθέσεις, αλλά ένιωθα ότι ήταν ένα κάταγμα από την πρώτη ρωγμή που ένιωσα.

Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι υποψιάστηκε ότι με είχε πληγωθεί, ότι ήταν αδύνατο για μένα να ανακάμψω τόσο γρήγορα. Καταλαβαίνω ότι. Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του, և υπάρχει ελευθερία να τις εκφράσει. Αλλά ένιωθα ότι μερικές φορές έκανα αδίκημα. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, ούτε θα είναι η τελευταία.

Αυτό που έκανα τις τελευταίες 9-10 ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε ένα ντοκιμαντέρ που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους. Όλα όσα έχω κάνει στην Αυστραλία, αλλά τους τελευταίους μήνες, έχουν γυριστεί για να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για μένα. “Εκεί θα δείτε περισσότερα για τη λειτουργία ανάκτησης, αλλά και για άλλα πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο”, δήλωσε ο Dj Okovic σε συνέντευξη Τύπου μετά την τελική.

Όσο για το 18ο κράνος, το γεγονός ότι πλησιάζει τον Federer και τη Nada, είπε. “Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τους τρεις μας. Ο Ρότζερ και ο Ράφα με εμπνέουν. Αυτό είναι κάτι που έχω πει πριν. Θα το πω ξανά. Όσο συνεχίζουν να παίζουν τένις, έτσι κι εγώ.

Κατά μία έννοια, είναι ένας αγώνας για το ποιος θα παίξει περισσότερο και ποιος θα παίξει περισσότερο. Είναι ένας αγώνας σε όλα τα επίπεδα. “Αλλά αυτός είναι ο λόγος που είμαστε αυτό που είμαστε, γιατί σπρώξαμε ο ένας τον άλλο, ωθήσαμε τα όρια.

Source