Εντατική κάλυψη από την Ομοσπονδία Πινγκ Πονγκ

covid 19:
covid 19:

Η Ομοσπονδία Πινγκ Πονγκ έκανε μια δήλωση σχετικά με τις ανησυχίες της, δείτε την ακόλουθη επιστολή.

Μελετήσαμε με ιδιαίτερη ανησυχία τη Δήλωση Διευκρίνισης της ΚΟΑ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα αθλήματα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας Υπάρχουν πολλές απαντήσεις από την αθλητική οικογένεια, από απλούς ανθρώπους σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη …… Αμέτρητες τηλεφωνικές κλήσεις, αναμνήσεις և πώς να επικοινωνήσουμε με την ομοσπονδία μας για να εκφράσουν τον θυμό και την απογοήτευσή τους για αυτήν την Ανακοίνωση… .. Έχουμε κάνει όπως κάναμε από τον Μάρτιο του 2020 Δεν βρήκαμε, δεν βρήκαμε, δεν βρήκαμε, δεν προσβάλλαμε, δεν κάναμε μικρο-πολιτική … Αρχικά αντιμετωπίζαμε με σεβασμό τους επιστήμονες που, ως εμπειρογνώμονες, είχαν το κύριο λόγο στην αντιμετώπιση της επιδημίας Covid 19. , καθώς και όλοι όσοι συμμετείχαν ενεργά στον αθλητισμό, ακολούθησαν όλες τις ανακοινώσεις και τα πρωτόκολλα με θρησκευτικό σεβασμό.

Με τη βοήθεια του Θεού, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ MAR ORT.

Η ομοσπονδία μας είναι περήφανη για όλους τους αθλητές, προπονητές, διαιτητές, αξιωματικούς της ομοσπονδίας, συλλόγους, αθλητικούς καταχωρητές για την κατανόηση, την αυστηρότητα, την πειθαρχία και την πειθαρχία τους. !!

Ωστόσο, σήμερα, με αυτήν τη δήλωση της ΚΟΑ, προκύπτουν απλά ερωτήματα, τα οποία, ως ομοσπονδία, δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε, αλλά πολύ περισσότερο να το δικαιολογήσουμε. Δεν πρόκειται να κάνουμε κατηγορίες ή προσβολές. Είναι COM.

Ενημερώστε μας λοιπόν εάν το πινγκ-πονγκ, το τένις, το κατά της πτήσης, τοξοβολία, ιππασία, κωπηλασία, κανό, ιστιοπλοΐα, γκολφ, ποδηλασία, κάποιες αθλητικές δραστηριότητες այլ άλλα παιχνίδια που μπορεί να μας αποφεύγουν είναι πιο επικίνδυνα. Αθλήματα χωρίς επαφή, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ և Το χάντμπολ δεν έχει πολλούς κινδύνους όταν οι αθλητές έχουν συνεχή επαφή όχι μόνο σε κοντινή απόσταση αλλά και σωματικά.

Αφήστε κάποιον να απαντήσει σε αυτές τις απλές ερωτήσεις, ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά πολύ περισσότερο θυμό.

Αφήστε τους υπευθύνους να σκεφτούν ότι υπάρχουν εθνικές ομάδες σε διαφορετικά αθλήματα που περιθωριοποιούνται και, στην πραγματικότητα, υφίστανται διακρίσεις.

Σε μια δημοκρατία, μερικοί άνθρωποι πρέπει να απαντήσουν για τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους.

Περιμένουμε !!!

Source