Εντολή αναζήτησης για λογαριασμό τραλ Dolli Gi oliti μετά τον Ντόρο (εικόνες)

Δημοσίευση εντολής έρευνας που εξασφάλισε η αστυνομία μετά το παράπονο της ελίτς ερευνών

Η υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλι ολιτ ειρωνικά μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε από την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του πολίτη για να βρει τον χρήστη του λογαριασμού Twitter, ο δικηγόρος Μιχάλης Παρασκευά δίνει στο κοινό την αναφορά που έλαβε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εντολή, τα μέλη της Αστυνομίας εξουσιοδοτήθηκαν να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένο σπίτι και να κατασχέσουν αντικείμενα.

Όπως αναφέρθηκε, “υπάρχει λογική βάση για να υποθέσουμε ότι υπάρχουν υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα – άλλα ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης δεδομένων που σχετίζονται με απάτη σε υπολογιστή, προσωπικά δεδομένα, που πραγματοποιήθηκαν από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2020 στη Λάρνακα”.

Αλλού, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναφορά ελήφθη από την υπουργό Δικαιοσύνης Emily Gi Olitis μετά από καταγγελία σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Παραπονέθηκε, σύμφωνα με εντολή που εξέδωσε ο δικηγόρος Μιχάλης Παρασκάς, ότι «είναι άγνωστο / δημιούργησαν έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter με μια φωτογραφία του ονόματός του». Ο ψεύτικος λογαριασμός ονομάστηκε αρχικά Emily Kardashian, αλλά αργότερα μετονομάστηκε Duchess of Yiolu Lady Emily Kardashian և απαντήσεις στον σύνδεσμο… Ο δημιουργός και ο διαχειριστής αυτού του λογαριασμού δηλώνουν τα ακόλουθα στην κατάσταση του λογαριασμού: “Emily Kardashian Iolit, Fashion Icon, Rich Lawyer, Instagram Influencer, Socialite, πρώην Πρόεδρος της ΑΗΚ * Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημοκρατία Μπανάνας.”

Αυτός, όπως αναφέρεται, “στην ψευδή έκθεση, μεταξύ άλλων, δημοσιεύονται διάφορες φωτογραφίες τόσο του υπουργού όσο και του πατέρα του, οι οποίες συνοδεύονται από προσβλητικά σχόλια.”

Source