Εντοπίστηκε μεταλλαγμένος ιός κορώνας στη Νότια Κύπρο

Ο νέος τύπος Covid-19, που εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν πιο μεταδοτικός, εξαπλώθηκε στην Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου (GASC). Στη δήλωση του Υπουργείου Υγείας της GASC, ανακοινώθηκε ότι ο νέος τύπος Covid-19 που αναδύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο εντοπίστηκε σε 12 άτομα.

Το Υπουργείο δήλωσε ότι το νέο είδος εντοπίστηκε σε 12 άτομα μετά από ειδική εξέταση των δειγμάτων που συλλέχθηκαν από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο από 19 περιπτώσεις στο GASC.

Μετά την ανίχνευση του νέου τύπου Covid-19 στη Νότια Κύπρο, η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC) αναμένεται να λάβει μια σειρά νέων προληπτικών μέτρων. (İHA)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει«Ο μεταλλαγμένος ιός είναι πιο επικίνδυνος»«Ο μεταλλαγμένος ιός είναι πιο επικίνδυνος» Μπορεί να σας ενδιαφέρει«Ο καθένας είναι ένας δοκιμαστικός σωλήνας και όλοι δημιουργούν διαφορετικές μεταλλάξεις»«Ο καθένας είναι ένας δοκιμαστικός σωλήνας και όλοι δημιουργούν διαφορετικές μεταλλάξεις» Μπορεί να σας ενδιαφέρειΗ Τουρκία έχει επίσης προστεθεί στη λίστα ... Ο μεταλλαγμένος ιός έχει εξαπλωθεί σε 33 χώρεςΗ Τουρκία έχει επίσης προστεθεί στη λίστα … Ο μεταλλαγμένος ιός έχει εξαπλωθεί σε 33 χώρες

.Source