Εντυπωσιακές δηλώσεις από την κόρη του Turgut Özal, Zeynep Özal: Γίνονται τώρα άδικες κατηγορίες εναντίον του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ο Zeynep Özal, κόρη του αείμνηστου Turgut Özal, συμμετείχε στο πρόγραμμα που μεταδόθηκε σε οθόνες A Haber και έκανε παραπλανητικές δηλώσεις στη ζωντανή μετάδοση. Η Zeynep Özal θυμήθηκε τι έγινε στον πατέρα της και είπε, “Θέλουν να θυσιάσουν τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην πολιτική.”

Ο ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΚΟΛΟΥΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Εξηγώντας τη διαδικασία θανάτου του Turgut Özal, ο Zeynep Özal είπε: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε από δηλητηρίαση. Όταν ανοίξαμε τον τάφο, το δηλητήριο βρέθηκε. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί. Αυτό οφείλεται στην άμεση δηλητηρίαση ή στην καρδιά Δεν μπορούσε να ληφθεί απόφαση. Υπήρχε πάντα ένα ερωτηματικό μέσα μας. ” Μίλησε με τη φόρμα.

Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ στο ATILIM

Υπό την ηγεσία του Προέδρου Ερντογάν επαίνεσε την ανακάλυψη της Τουρκίας Zeynep Özal, “Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος αν είδε τις σημερινές ανακαλύψεις”, σχολίασε.

Ο Özal, ο οποίος επέκρινε εκείνους που αντιτάχθηκαν στα έργα που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη προσπάθεια σύμφωνα με τον κανόνα του κόμματος AK, είπε, “Όσοι λένε ότι δεν τους έχουμε κυρώσεις χρησιμοποιούν αυτές τις γέφυρες.”

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΩΤΖΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
“Ο πατέρας μου βρήκε τον Ερντογάν πολύ εργατικό και έξυπνο”, είπε ο Σίζλ στη δήλωσή του και είπε, “Τώρα κάνουν ό, τι έκαναν στον πατέρα μου στον Ερντογάν.”

Ο Οζάλ βίωσε επίσης βρώμικα κόλπα με έμφαση στο πολιτικό μέτωπο «Θέλουν να θυσιάσουν την πολιτική του προέδρου Ερντογάν» και προειδοποίησε ότι «οι άνθρωποι που εργάζονται στην Τουρκία δεν μπορούν να εκτιμηθούν», είπε.

Από την άλλη πλευρά, ο Zeynep Özal, αναφερόμενος σε όσα έγιναν κατά την περίοδο Turgut Özal, είπε, «Ο πατέρας μου θα άφηνε το πάρτι στον Adnan Kahveci».

Source