Εξέταση άδειας οδήγησης στη μέση του «κυκλοφοριακού χάους»

πανό99

Eniz ORAKCIOĞLU

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ … Οι εξετάσεις άδειας οδήγησης διεξάγονται στη Λευκωσία στο πίσω μέρος του παλιού κτηρίου των Τουρκοκυπριακών Αερογραμμών, αλλά ο χώρος είναι προβληματικός με πολλούς τρόπους. Στην πρώτη είσοδο της αίθουσας εξέτασης, η οποία έχει δύο εισόδους, υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία, αυτοκίνητα που σταθμεύουν στα δεξιά και αριστερά και μια ατημέλητη, γεμάτη άσφαλτο. Η 2η είσοδος περνά πάνω από μια άδεια γη γεμάτη με άδειες και μικρές πέτρες. Οι ιδιοκτήτες και οι εκπαιδευτές του σχολείου σοφέρ τόνισαν ότι το δημοτικό σχολείο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο χώρο δοκιμών και ότι οι μαθητές ρίχνονται στο δρόμο στις ώρες εισόδου και εξόδου του σχολείου και επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι οι μαθητές που παίρνουν τις εξετάσεις για να πάρουν νέα άδεια οδήγησης είναι άπειροι και ότι μπορεί να πανικοβληθούν όταν ένας μαθητής πετάγεται στο δρόμο, άρα φοβούνται ένα ατύχημα .

Οι εξετάσεις άδειας οδήγησης σε μια περιοχή που μοιάζει με τη «φωλιά των τυφλοπόντικων» στο πίσω μέρος του παλιού κτηρίου των Τουρκοκυπριακών Αερογραμμών (KTHY) στη Λευκωσία προκάλεσαν την εξέγερση τόσο του πολίτη όσο και των ιδιοκτητών και των εκπαιδευτών του σχολείου οδηγών.

Δεν υπάρχει καν σωστή διαδρομή στην περιοχή όπου διεξάγονται οι εξετάσεις άδειας οδήγησης. Ενώ το τροχαίο χάος στην περιοχή προκαλεί πανικό στους μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, θυμώνει επίσης τους πολίτες που έρχονται στο Γραφείο Εγγραφής Οχημάτων για δράση.

Ο τόπος όπου διεξάγονται οι εξετάσεις άδειας είναι προβληματικός με πολλούς τρόπους. Στην πρώτη είσοδο της αίθουσας εξετάσεων, η οποία έχει δύο εισόδους, υπάρχει πολλή κίνηση, αυτοκίνητα στάθμευσης στα δεξιά και αριστερά, και μια ατημέλητη, γεμάτη άσφαλτο. Η 2η είσοδος περνά πάνω από μια άδεια γη γεμάτη με άδειες και μικρές πέτρες. Όταν χρησιμοποιείται ο δρόμος, η ασπίδα είναι αόρατη από τη σκόνη, ενώ οι λάκκοι καταστρέφουν τα οχήματα.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι πολίτες που αγωνίζονται με λάσπη και λάκκους σε βροχερό καιρό το χειμώνα παραμένουν υπό σκόνη το καλοκαίρι.

Οι ιδιοκτήτες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου οδηγών τονίζουν επίσης ότι το δημοτικό σχολείο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο μέρος της εξέτασης και ότι οι μαθητές βρίσκονται στο δρόμο στις ώρες εισόδου και εξόδου του σχολείου και σημειώνουν ότι οι μαθητές που παίρνουν την εξέταση για να πάρουν μια νέα άδεια οδήγησης είναι αρχάριοι και μπορεί να πανικοβληθούν όταν κάποιος μαθητής ρίξει στο δρόμο, επομένως φοβούνται ένα ατύχημα. προσελκύει.

Οι εκπρόσωποι του σχολείου οδηγών παραπονιούνται για το πλήρες χάος στην κυκλοφορία όταν συνδυάζονται τα οχήματα των οικογενειών που έρχονται να παραλάβουν τα παιδιά τους και τα οχήματα των ατόμων που έρχονται στο Γραφείο Εγγραφής Οχημάτων για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές.

Ο Αντιπρόεδρος της Ανεξάρτητης Σχολής Σχολών Οδηγών Halil Yiğit δήλωσε ότι μετέφερε το πρόβλημα στον Ünal Üstel, τον Υπουργό Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, και ότι έλαβαν την υπόσχεση του υπουργού ότι θα εργαζόταν επί του θέματος.

“Το πρόβλημα του εξεταστικού χώρου ξεχειλίζει”

Οι ιδιοκτήτες και οι εκπαιδευτές της σχολής οδηγών εξεγέρθηκαν, δηλώνοντας ότι οι εξετάσεις άδειας οδήγησης πραγματοποιήθηκαν σε πολύ κακές συνθήκες στη Λευκωσία.

Οι εκπρόσωποι του σχολείου οδηγών παραπονέθηκαν ότι ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τελείωσε και το άλλο ξεκίνησε, λέγοντας ότι έκλεισαν για μήνες λόγω της πανδημίας, οι εξετάσεις δεν πραγματοποιήθηκαν για λίγο λόγω της δράσης των επιθεωρητών και των κανονισμών στη συνέχεια, και ότι το συνεχιζόμενο πρόβλημα της θέσης δοκιμής ξεχειλίζει από το γυαλί.

“Το μέρος της εξέτασης είναι σαν ένα molehill”

Εκπρόσωποι σχολείου οδηγών, «Τόνισε ότι η τάξη D », εκείνο το μέρος όπου διεξάγονται οι εξετάσεις αυτοκινήτων, είναι ένα άδειο πεδίο και ότι παντού είναι γεμάτο λάκκους σαν φωλιά ενός τυφλοπόντικου και ότι παντού βυθίζεται σε βροχερό καιρό.

Από την άλλη πλευρά, οι εκπρόσωποι είπαν ότι όσοι ήρθαν για εγγραφή οχημάτων σταθμεύουν επίσης τα οχήματά τους σε αυτήν την περιοχή και ότι δεν μπορούσαν να βγουν έξω λόγω των οχημάτων που σταθμεύουν στα δεξιά και αριστερά στην περιοχή δοκιμών, που έχει στενό δρόμο, και ότι οι μαθητές που έλαβαν τις εξετάσεις ήταν επίσης πανικός εξαιτίας αυτού και ότι οι μαθητές που είχαν μάθει να οδηγούν είχαν δυσκολία. .

“Τα οχήματά μας καταρρέουν λόγω κακών δρόμων”

Δηλώνουν ότι ο δρόμος ήταν κακός και στις δύο εισόδους του χώρου εξέτασης, οι εκπρόσωποι δήλωσαν ότι οι μαθητές που έλαβαν την εξέταση με τα δικά τους οχήματα έπεσαν στα λάκκα και τόνισαν ότι τα οχήματα καταρρέουν συνεχώς λόγω κακών οδικών συνθηκών και θέλουν επισκευή.

Οι εκπρόσωποι παραπονέθηκαν ότι ο δρόμος στην περιοχή ήταν στα μισά του δρόμου και τα άλλα μέρη ήταν καλυμμένα με σκόνη και επέστησαν την προσοχή στην ανάγκη εξεύρεσης λύσης σε αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

“Υπάρχει σχολείο ακριβώς δίπλα στο μέρος όπου διεξάγονται οι εξετάσεις”

Οι εκπρόσωποι ανέφεραν επίσης ότι υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο ακριβώς δίπλα στο μέρος της εξέτασης και ότι τα παιδιά βρίσκονται στο δρόμο στις ώρες εισόδου και εξόδου του σχολείου και ότι οι μαθητές που παίρνουν την άδεια οδήγησης είναι άπειροι, οπότε ο κίνδυνος ατυχήματος είναι επίσης υψηλός στην περιοχή.

Από την άλλη πλευρά, οι εκπρόσωποι, οι οποίοι δήλωσαν ότι υπήρχε χάος στην κυκλοφορία στον τόπο δοκιμών κατά την έξοδο από το σχολείο, δήλωσαν ότι οι δυσκολίες των εξετάσεων αυξάνονταν μέρα με τη μέρα και ότι τα βάσανα ήταν αφόρητα.

“Ο χώρος εξέτασης πρέπει να μετακινηθεί”

Εκφράζοντας ότι οι εξετάσεις φορτηγών και λεωφορείων λήφθηκαν από εκεί ως αποτέλεσμα της επιμονής τους, οι εκπρόσωποι των σχολών οδηγών δήλωσαν ότι οι εξετάσεις άρχισαν να διεξάγονται στο Metehan. Σημειώνοντας ότι οι δρόμοι εκεί είναι κατάλληλοι, μπορούν εύκολα να παρέχουν κάθε είδους εκπαίδευση και επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι οι εξετάσεις αυτοκινήτων μπορούν να γίνουν εκεί.

Οι οδηγοί και οι εκπαιδευτές του σχολείου απαίτησαν να μετακινηθεί ο χώρος δοκιμών σε μια περιοχή υπό καλύτερες συνθήκες.

Yiğit: Συναντηθήκαμε με τον Υπουργό

Ο Αντιπρόεδρος της Ανεξάρτητης Σχολής Σχολών Οδηγών Halil Yiğit τόνισε ότι όλοι όσοι έρχονται να κάνουν διαδικασία εγγραφής οχήματος σταθμεύουν τα οχήματά τους στον τόπο διεξαγωγής των εξετάσεων και επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι η κίνηση είναι συνεχώς ανάμεικτη.

Ο Yiğit δήλωσε ότι δεν υπάρχει μισός δρόμος σε μια από την είσοδο του χώρου δοκιμών και ότι υπάρχουν λάκκοι, και επιπλέον, η κυκλοφορία αναμιγνύεται συνεχώς σε αυτήν την είσοδο και ότι τα σχολεία του οδηγού χρησιμοποιούν τον άλλο δρόμο και ότι είναι πάντα πέτρινο και σπασμένο.

Εξηγώντας ότι είχαν μια δοκιμή στη λάσπη όταν έβρεχε και ότι αγωνίστηκαν να οδηγήσουν στη σκόνη, εάν δεν υπήρχε βροχή, ο Yiğit ζήτησε να αλλάξει ο χώρος δοκιμής.

Υπογραμμίζοντας ότι συζήτησαν το ζήτημα με τον Υπουργό Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, alnal Üstel, ο Yiğit είπε ότι είχαν λάβει μια υπόσχεση από τον υπουργό ότι θα εργαζόταν επί του θέματος.

Source